Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Săndoi trage un semnal de alarmă: ”Mai avem un meci, nu suntem încă siguri că vom rămâne în Liga 1”

Săndoi trage un semnal de alarmă: ”Mai avem un meci, nu suntem încă siguri că vom rămâne în Liga 1”
Comentarii

Chindia Târgovişte a învins, duminică seară, la Ploieşti, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa CS Mioveni, în prima manşă a barajului de menţinere / promovare în Liga 1.

La finalul meciului, Emil Săndoi, antrenorul Chindiei, a declarat că jucătorii săi nu trebuie să considere că această victorie înseamnă că automat, Chindia este salvată şi va rămâne în Liga 1:

”Nu trebuie să ne liniştească pentru că este o partidă care se joacă. Nu vom face greşeala să credem că suntem calificaţi sau câştigători ai acestui baraj. Chiar şi azi a fost mult mai greu pentru noi pentru că am jucat o partidă decisivă cu câteva zile înainte, azi iar o partidă decisivă, peste 3 zile iar o partidă decisivă. 

Din punctul asta de vedere suntem dezavantajaţi. Vreau să-i felicit pe jucători pentru partida de azi, pentru modul în care au fost concentranţi 90 de minute şi trebuie să înţeleagă că şi ultimele 90 trebuie să fie la fel de concentranţi. Per total, cred că e victorie meritată dacă ne gândim şi la ocaziile avute. Dar e un rezultat care poate să păstreze suspansul. 

După rezultatul de azi mi-aş fi dorit să fi fost într-o singură manşă. Glumesc. Calificarea se joacă, nu o să cădem în greşeala să credem că suntem câştigătorii acestui play off, o să fie o partidă foarte intensă şi la Mioveni, dar sperăm în continuare să ne ajute şi acest rezultat, dar să ne ajute şi evoluţia echipei.

A fost un risc pe care mi l-am asumat. Să preiei o echipă cu 6 săptămâni înainte de a termina campionatul... A fost un risc şi este în continuare” a mărturisit fostul selecţioner al naţionalei de tineret a României.

Afla mai multe despre: emil săndoi 

viewscnt
Articole similare