Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sandro Rosell dezminte că ar fi cumpărat ilegal un ficat pentru Abidal, pentru transplantul din 2012

Sandro Rosell dezminte că ar fi cumpărat ilegal un ficat pentru Abidal, pentru transplantul din 2012
Comentarii

Fostul preşedinte al FC Barcelona, Sandro Rosell, a dezminţit informaţiile din El Confidencial, conform cărora ar fi cumpărat ilegat un ficat pentru transplantul la care a fost supus Eric Abidal în 2012, relatează sport.es.

"Dezmint toate concluziile trase după o conversaţie telefonică în legătură cu transplantul lui Eric Abidal, în care nu am intervenit deloc. Tot procesul legat de transplant a fost un exemplu al calităţii excepţionale a medicinei din ţara noastră", se arată în comunicatul lui Sandro Rosell.

Jurnalul El Confidencial a notat, miercuri, că în urma unor interceptări telefonice s-a descoperit că fostul preşedinte al FC Barcelona, Sandro Rosell, ar fi cumpărat ilegal ficat pentru transplantul căruia i-a fost supus Eric Abidal în 2012.

Garda civilă şi poliţia spaniolă au interceptat cel puţin patru convorbiri telefonice în care Rosell ar recunoaşte că a cumpărat un ficat ilegal pentru Abidal, scrie jurnalul spaniol.

Eric Abidal, în vârstă de 38 de ani, s-a retras din activitatea de fotbalist în 2014 şi acum este director sportiv al FC Barcelona. În 2012, Abidal a fost supus unui transplant de ficat.

Sandro Rosell a fost preşedinte al FC Barcelona în perioada 2010 – 2014 şi în prezent este cercetat pentru spălare de bani.

Afla mai multe despre: rosellbarcelonatransplantabidal 

viewscnt
Articole similare