Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sânmărtean, alături de Dică! Mesajul mijlocaşului pentru tehnicianul FCSB şi cum vede dubla cu Lazio

Sânmărtean, alături de Dică! Mesajul mijlocaşului pentru tehnicianul FCSB şi cum vede dubla cu Lazio

FCSB

Comentarii

FCSB are o misiune aproape imposibilă cu Lazio, însă românii au demonstrat de-a lungul timpului că pronosticurile pot fi date peste cap. Sânmărtean a scăpat neînvins de două ori cu italienii.

Lucian Sânmărtean a înfruntat-o pe Lazio în urmă cu opt ani şi ştie că FCSB va avea două meciuri infernale împotriva italienilor. În 2009, magicianul evolua pentru Vaslui în grupele Europa League. Atunci, moldovenii au scos două puncte cu Lazio.

"Am jucat contra lor. Am simţit cât de importante sunt echipele din Italia, cu un fotbal total şi e un adversar dificil pt Steaua. Dică va face faţă oricărei presiuni. Chestiile care se pun în spatele lui sunt nişte chestii fabricate. Eu cred că Dică nu va avea nicio problemă să facă performanţă cu acest club", spune Sânmărtean.



Ca jucător, Dică a evoluat de trei ori în primăvara europeană cu FCSB, iar preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, consideră că performanţa poate fi egalată şi din noua postură.

"Dică e pus într-o situaţie dificilă, în sensul că, în calitate de jucător a reuşit să se motiveze şi cu siguranţă să-şi motiveze şi colegii să obţină pe teren performanţe pe care, cu siguranţă, noi, cei din exterior, nu ne-am fi aşteptat să le obţină. La fel va trebui să procedeze acum, ca antrenor", spune Burleanu.
 

Afla mai multe despre: sanmarteandicalaziofcsb 

viewscnt
Articole similare