Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sânmărtean: "Am făcut ceva bănuţi la viaţa mea, nu am ales Pandurii pentru partea financiară. Echipa naţională este un subiect deschis pentru mine" VIDEO

Sânmărtean: "Am făcut ceva bănuţi la viaţa mea, nu am ales Pandurii pentru partea financiară. Echipa naţională este un subiect deschis pentru mine" VIDEO

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul Lucian Sânmărtean a fost prezentat azi de Pandurii Târgu Jiu. El a menţionat că a avut şi alte oferte din Liga I, dar a ales să evolueze pentru Pandurii pentru "bucuria de a juca fotbal".

"Mi-am făcut datoria pentru Steaua. Am făcut parte dintr-un grup foarte bun. Am venit cu inima deschisă aici la Pandurii şi sper să fac o treabă bună. Domnul Meme, ca şi mulţi alţii, au găsit această problemă cu vârsta. Declaraţiile dânsului nu mă deranjează.

A existat interes şi din partea altor echipe. Dar am vrut să mă alătur unui grup bun, unde să nu am presiune. Partea financiară nu a contat. A fost interesul unei echipe care joacă fotbal, un antrenor care joacă un fotbal ofensiv.

Am ales pentru bucuria de a juca fotbal. Lucian Sânmărtean a câştigat ceva bănuţi la viaţa lui. Voi încerca să-mi pun calităţile în slujba echipei.

După părerea multora sunt bătrân, dar eu mai pot să joc fotbal. Echipa naţională este un subiect deschis pentru mine. Doar randamentul meu mă poate duce la echipa naţională.

Sper ca în câteva zile să şi pot ajuta echipa, pentru că am avut câteva zile libere.

Nu cred că e cazul să credem în titlu, ci trebuie să luăm totul pas cu pas. La final vom trage linie şi vom vedea unde ne vom clasa"
, a spus Lucian Sânmărtean.

Lucian Sânmărtean, 36 de ani, a evoluat în ultimul an şi jumătate la Al-Ittihad, în Arabia Saudită. El a participat cu echipa naţională a României la Campionatul European din Franţa. În Liga I, Sânmărtean a mai evoluat la Gloria Bistriţa, FC Vaslui şi Steaua.

viewscnt
Articole similare