Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sânmărtean despre situaţia lui Dică: "Părea o victimă sigură". Ce spune despre posibila revenire a lui Olăroiu la FCSB

Sânmărtean despre situaţia lui Dică: "Părea o victimă sigură". Ce spune despre posibila revenire a lui Olăroiu la FCSB

FCSB

Comentarii

Lucian Sânmărtean a recunoscut că este posibil să îl fi judecat greşit pe Nicolae Dică, atunci când acesta a fost numit pe banca lui FCSB. Pe lângă situaţia actualului antrenor de la FCSB, Sânmărtean a vorbit şi despre cel care i-ar putea lua locul lui Dică - Cosmin Olăroiu.

"Părea o victimă sigură, pentru că nu era un antrenor cu experienţă şi orice nereuşită îl punea în situaţia să fie exclus. Ne-a surprins, a făcut o treabă foarte bună, s-a impus într-un vestiar cu greutate, unde jucătorii sunt valoroşi, cu personalitate şi pretenţioşi", a recunoscut fostul jucător de la FCSB. 

Sânmărtean este convins că piteşteanul gestionează foarte bine situaţia în care este la FCSB, chiar dacă după fiecare nereuşită este transformat în victimă. 

Totodată, fostul internaţional a comentat şi posibila revenire a lui Cosmin Olăroiu în fotbalul românesc, la FCSB, şi o compară cu cea a lui Rednic la Dinamo: "Şi venirea lui Olăroiu pe postul lui Dică, şi venirea lui Rednic pe postul lui Claudiu sunt nişte mişcări interesante. Nu ştiu dacă Olăroiu va reveni la FCSB".

Afla mai multe despre: lucian sanmarteanfcsbcosmin olaroiudica 

viewscnt
Articole similare