Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sânmărtean îl trage de mânecă pe Mihai Teja: ”Cum de acest băiat, după ce a înscris atâtea goluri, nu prinde să joace?!”

Sânmărtean îl trage de mânecă pe Mihai Teja: ”Cum de acest băiat, după ce a înscris atâtea goluri, nu prinde să joace?!”

FCSB

Comentarii

Fostul ”magician” din Ghencea, Lucian Sănmărtean a spus ”adio” fotbalului, dar a rămas implicat şi atent la fenomen. Evident, subiectul FCSB îi trezeşte un interes sporit.

Sănmărtean a evoluat la formaţia roş-albastră între 2013 şi 2015, perioadă în care a devenit campion al României şi a jucat alte două finale de Cupă şi Supercupă.

Supranumit de fanii roş-albaştrilor ”Houdini”, Sănmărtean susţine că titlul în Liga 1 încă se joacă în ciuda eşecului suferit de FCSB în faţa Viitorului: ”Se joacă, se joacă (n.r. titlul). După ultima partidă, Viitorul a arătat destul de bine, FCSB destul de bine pe alocuri” a spus Lucian Sănmărtean.

Fostul mijlocaş al echipei naţionale nu înţelege însă de ce nu joacă în mod constant francezul Harlem Gnohere: ”Păcat că Gnohere nu joacă mai mult. Chiar stăteam şi discutam cu prietenii ieri, cum de acest băiat, după ce a înscris atâtea goluri, nu prinde să joace. Şi uite că îi vin momentele, intră, îşi creează situaţii de a marca incredibil de uşor, dar totuşi, când nu joci şi nu ai meciuri, uite că nu îi mai intră şi nu poate să ajute echipa. Păcat” a spus Sănmărtean.

Pentru fostul mijlocaş al roş-albaştrilor, FCSB nu este favorită la titlu: ”Aşa cum arată CFR acum, cu plusul de maturitate, de experienţă şi de valoare, îmi pare că arată ca echipa cea mai echilibrată şi cu cele mia mari şanse la titlu anul ăsta" a mai declarat Lucian Sănmărtean.

Afla mai multe despre: lucian sănmărteanfcsbharlem gnohere 

viewscnt
Articole similare