Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şansa carierei pentru Ionuţ Radu! Portarul român va debuta în Premier League, în acest weekend

Şansa carierei pentru Ionuţ Radu! Portarul român va debuta în Premier League, în acest weekend

Fotbal

Comentarii

Oportunitate uriaşă pentru portarul român Ionuţ Radu (26 de ani): titularul din poarta lui Bournemouth, Neto, s-a accidentat la ultimul antrenament.

Aşadar, Ionuţ Radu are ocazia de a debuta în Premier League, sâmbătă, 28 octombrie la partida contra celor de la Burnley, programată la ora 17:00.

Ionuţ Radu va debuta în Premier League

Portarul român trebuie să facă un meci foarte bun contra lui Burnley, în faţa propriilor suporteri, pentru a pune presiune pe brazilianul Neto, la titularizare.

Cu siguranţă, dacă se va descurca foarte bine în acest duel, Ionuţ Radu va fi privit cu alţi ochi de către antrenorul Andoni Iraola şi va beneficia de mai multe şanse.

Îl vom pierde pe Neto câteva săptămâni. Are o problemă la gleznă, s-a lovit acum două-trei zile şi sperăm să se refacă în pauza pentru meciurile naţionalelor. Dacă va decurge bine recuperarea, vreau să-l avem disponibil la sfârşitul lui noiembrie”, a explicat Iraola, în presa britanică.

Ionuţ Radu a mai bifat doar două meciuri pentru Bournemouth în acest sezon, ambele jocuri în Cupa Ligii, câştigate de către Bournemouth contra celor de la Stoke, scor 2-0, şi Swansea, scor 3-2.

  • De asemenea, Ionuţ Radu era anunţat titular pentru următorul meci din Cupa Ligii, contra celor de Liverpool, ce se va disputa miercuri, 1 noiembrie.

Pentru Ionuţ Radu presiunea va fi una uriaşă. Dacă va reuşi să devină titular incontestabil la Bournemouth l-ar putea determina pe selecţionerul României, Edi Iordănescu, să-i acorde mai multe şanse şi sub tricolor.

Mai ales acum, când naţionala României se află cu un pas la EURO 2024. Aşadar, următoarele două meciuri ale lui Bournemouth, cu Ionuţ Radu titular, ar putea fi decisive pentru viitorul apropiat al portarului român.

Afla mai multe despre: ionut radunetobournemouth 

viewscnt
Articole similare