Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şansa lui Radu Drăguşin! Leonardo Bonucci, plasat în carantină. Urmează meciul Torino - Juventus

Şansa lui Radu Drăguşin! Leonardo Bonucci, plasat în carantină. Urmează meciul Torino - Juventus

Serie A

Comentarii

Radu Drăguşin, proaspăt revenit în Italia, după convocarea la România U21, a primit o veste bună: colegul care joacă pe postul său, Leonardo Bonucci este plasată în carantină.

Juventus a anunţat că Bonucci a fost depistat cu noul coronavirus după revenirea de la naţionala Italiei şi a fost plast în carantină. Ar fi o şansă importantă pentru Drăguşin, care ar putea juca în locul experimentului jucător din Serie A.

„Leonardo Bonucci a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus după ce a revenit de la acţiunile echipei naţionalei şi a fost plasat în carantină”, a anunţat Juventus pe contul de twitter.

Juventus are meci, deja, sâmbătă, cu Torino, un adevărat derby în Italia, iar Andrea Pirlo ar putea apela la servicile lui Drăguşin.

Drăguşin îşi va rezolva săptămâna asta situaţia cu Juventus

Florin Manea, impresarul fundaşului, a dezvăluit în cadrul emisiunii ProSport Live că patronul italienilor a transmis ca situaţia românului să fie rezolvată cât mai rapid.

„În mare parte da, semnează cu Juventus, după ce se termină cu lotul cred că voi zbura la Torino şi vom avea o discuţie finală, el este în ultimele şase luni, oricând poate să semneze cu oricine.

Şi atunci şi Juventus sunt puţin circumspecţi să îl bage. Dar în momentul în care va semna, eu cred că va avea mai multe meciuri la Juventus, la echipa mare. Din ce am discutat eu, se bazează pe el, l-au pus cap de listă pentru resemnare, chiar şi Agnelli a insistat, «dom’le, rezolvaţi situaţia cu Drăguşin, să ştim ce facem». Deci se mizează foarte mult pe el.

Acum avea şi el două zile libere, trebuia să dea un examen pentru bacalureat, s-a accidentat Chiellini la naţionala Italiei, a sunat Pirlo, ne-a informat imediat team managerul, pe 31 cel târziu trebuie să fie la Torino că este în lot pentru meciul cu Torino”, a declarat Florin Manea la ProSport Live.

Radu Drăguşin nu a fost alesul lui Adi Mutu în primele două partide din Ungaria, dar a fost trimis pe teren la ultimul meci, cu Germania.

Afla mai multe despre: radu dragusinserie aromania u21 

viewscnt
Articole similare