Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şansa lui Răzvan Marin! Mai multe staruri vor pleca de la Ajax din sezonul viitor. Mijlocaşul român va putea fi titular

Şansa lui Răzvan Marin! Mai multe staruri vor pleca de la Ajax din sezonul viitor. Mijlocaşul român va putea fi titular
Comentarii

Răzvan Marin (23 de ani) a prins transferul carierei atunci când Ajax Amsterdam, semifinalistă în ediţia de anul trecut din UEFA Champions League, l-a transferat de la Standard Liege.

Publicaţia The Athletic a anunţat că Ajax se pregăteşte să se despartă de patru sau mai mulţi jucători importanţi în această vară. "Lăncierii" deja l-au pierdut pe Hachim Ziyech, care a fost transferat de Chelsea. 

Şansa lui Răzvan Marin! Mai multe staruri vor pleca de la Ajax din sezonul viitor

Cei patru jucători de bază care se vor despărţi de olandezi la vară sunt Andre Onana, Nicolas Tagliafico, David Neres şi Donny Van de Beek, iar plecarea mijlocaşului poate însemna şansa lui Răzvan Marin. Românul, care evoluează pe aceeaşi poziţie cu jucătorul dorit de Real Madrid sau cluburi uriaşe din Premier League, a fost folosit puţin spre deloc de către Erik Ten Hag. 

Internaţionalul român nu a mai jucat în Eredivisie de pe 22 decembrie 2019, atunci când a fost introdus doar pentru 36 de minute în victoria cu 6-1, cu ADO Den Haag, noul club al lui Tudor Băluţă. Pentru Ajax, Răzvan Marin a jucat ultima dată în Cupa Olandei, pe 22 ianuarie 2020, atunci când a prins 90 de minute cu Spakenburg.

Pe lista posibilor jucători care vor mai pleca de la Ajax se mai află Daley Blind, Joel Veltman, Mazraoui şi Sergino Dest. 

Afla mai multe despre: razvan marinajax 

viewscnt
Articole similare