Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şansa lui Valentin Mihăilă? Vestea excelentă primită de fotbalistul român. Ce planuri are patronul Kyle Krause

Şansa lui Valentin Mihăilă? Vestea excelentă primită de fotbalistul român. Ce planuri are patronul Kyle Krause

Stranieri

Comentarii

Valentin Mihăilă a avut parte de un retur foarte bun la Parma, iar patronul Kyle Krause ar vrea ca acesta să continue şi în sezonul viitor la echipa sa.

Principalul competitor al lui Mihăilă pentru poziţia de aripă stângă a Parmei este Gervinho. Veteranul de 33 de ani, trecut pe la Arsenal, Lille şi Roma, a început sezonul ca titluar, însă forma sa slabă şi apariţia lui Mihăilă l-au împins pe ivorian mai departe de primul 11.

Şansa lui Mihăilă?

Acum, însă, cu retrogradarea aproape sigură pentru trupa lui D'Aversa, Gervinho şi-ar fi găsit o nouă echipă. Conform presei din Italia, fostul star din Ligue 1 s-ar fi înţeles deja cu Trabzonspor, ocupanta locului patru în Turcia, unde va semna la sfârşitul actualei stagiuni.

Astfel, Mihăilă ar rămâne opţiunea principală a Parmei pe partea stângă a atacului, iar tânărul român ar putea fi titular în Serie B pentru ”cruciaţi”, o şansă imensă pentru dezvoltarea sa.

În 16 partide pentru trupa lui D'Aversa, Mihăilă a reuşit trei goluri şi două pase decisive. Nefiind titular în multe dintre aceste apariţii, însă, jucătorul de 21 de ani are o medie bună de goluri. Fostul fotbalist al Craiovei a reuşit să puncteze o dată la 229 de minute în Serie A, adică o dată la fiecare două meciuri şi jumătate.

Articol postat de: Radu Secoşan

Afla mai multe despre: valentin mihăilăgervinhoparma 

viewscnt
Articole similare