Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şansă neaşteptată pentru Becali! Unul dintre cei mai apreciaţi străini trecuţi pe la FCSB e liber de contract. Ce cotă are acum

Şansă neaşteptată pentru Becali! Unul dintre cei mai apreciaţi străini trecuţi pe la FCSB e liber de contract. Ce cotă are acum

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul Dayro Moreno, unul dintre cei mai apreciaţi străini care au jucat în România, a fost dat afară de Atletico Nacional, ca urmare a unui conflict în care columbianul a fost implicat la ultimul meci.

Nacional avea o lovitură liberă, atunci când Dayro Moreno şi colegul său, Jeison Lucumi, au avut acelaşi gând, acela de a executa faza fixă. Totuşi antrenorul columbienilor nu a oferit indicaţii clare, iar cei doi jucători s-au duelat pe balon până în punctul în care au fost aproape de a sări la bătaie. Fostul jucător de la FCSB chiar era să primească un cap în gură de la colegul său.

În urma acelui incident, cel mai şifonat a ieşit fostul mijlocaş al FCSB-ului, de la care a şi pornit conflictul de altfel. Dayro Moreno a fost dat afară de formaţia columbiană, iar acum îşi caută echipă.

Ajuns la 33 de ani, Dayro Moreno juca la Atletico Nacional din 2017, timp în care a adunat 33 de meciuri, 19 goluri şi trei pase decisive.

El a evoluat la FCSB între 2008 şi 2010, perioadă în care a jucat în 55 de meciuri şi a reuşit 13 goluri şi cinci assist-uri.

1,75 milioane de euro plătea FCSB pentru tarnsferul columbianului de la Once Caldas, în 2008

2 milioane de euro este cota lui Dayro Moreno

31 de selecţii şi trei goluri are Dayro Moreno la naţionala Columbiei

Afla mai multe despre: gigifcsbdayro moreno 

viewscnt
Articole similare