Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şansă nesperată pentru Ciprian Tătăruşanu! Românul ar putea fi titular în derby-ul AC Milan - Juventus

Şansă nesperată pentru Ciprian Tătăruşanu! Românul ar putea fi titular în derby-ul AC Milan - Juventus

AC Milan

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu, ajuns la 35 de ani, ar putea avea o şansă nesperată de a se impune în poarta lui AC Milan, după accidentarea titularului Mike Maignan.

AC Milan şi Juventus se vor duela duminică seara, de la ora 21:45, pe San Siro. Întâlnirea dintre cele două este un adevărat derby, fiind cele mai de succes echipe din istoria Italiei. Iar un român ar putea fi integralist în confruntarea istorică, Ciprian Tătăruşanu.

Şansă nesperată pentru Ciprian Tătăruşanu!

Fostul portar al FCSB-ului sau Fiorentinei se află în al doilea sezon la Milan, însă a reuşit să însumeze doar cinci apariţii în primul, fiind rezerva lui Gianluigi Donnarumma. Italianul a plecat, dar Tătăruşanu nu a fost titularizat, cu Maignan, portar cu nouă ani mai tânăr, preferat în locul său.

Francezul a jucat în toate partidele milanezilor de până acum, dar s-ar fi accidentat în meciul din debutul Ligii Campionilor, împotriva lui Liverpool, anunţă Gazzetta dello Sport. Jurnaliştii italieni anunţă chiar că goalkeeper-ul de 26 de ani este chinuit de dureri şi nu va putea evolua, cel puţin, împotriva lui Juventus.

Astfel, dintr-o circumstanţă nefericită, Tătăruşanu primeşte o şansă nesperată. Românul ar putea apăra poarta împotriva lui Juventus, iar dacă o va face cu succes, ar putea primi mai multe şanse în viitor. În cele doar cinci partide jucate alături de ”rossoneri”, fostul ”tricolor” a reuşit să nu primească gol în trei, încasând însă cinci reuşite în celelalte două partide.

Afla mai multe despre: ac milanciprian tătăruşanumike maignan 

viewscnt
Articole similare