Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şansă nesperată pentru fotbaliştii condamnaţi de Mircea Rednic la Dinamo Bucureşti! Ce se schimbă după venirea lui Flavius Stoican

Şansă nesperată pentru fotbaliştii condamnaţi de Mircea Rednic la Dinamo Bucureşti! Ce se schimbă după venirea lui Flavius Stoican

Dinamo București

Comentarii

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a făcut un anunţ important pentru fotbaliştii condamnaţi de Mircea Rednic, antrenor înlocuit cu Flavius Stoican.

Conducerea face un anunţ important pentru fotbaliştii traşi pe linie moartă de Mircea Rednic

În săptămânile premergătoare plecării de la Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic a hotărât că nu se va mai baza pe mai mulţi fotbalişti importanţi din lot. Pe lângă exilaţii Cosmin Matei şi Steliano Filip, cei care nu aveau să mai joace sub comanda "Puriului", printre "victimele" lui Mircea Rednic se mai aflau: Nica, Dudea, Creţu, Moldoveanu, Neicuţescu Iliev, Nunic, Ţîră şi Mihaiu.

Plecarea acestor jucător e blocată în acest moment. Anunţul a fost făcut de Răzvan Zăvăleanu, care a transmis că-l va lăsa pe Flavius Stoican, noul antrenor al lui Dinamo Bucureşti, să ia decizia finală. 

"În ceea ce priveşte jucătorii şi anunţurile făcute de domnul Mircea Rednic, căruia i s-a comunicat decizia conform contractului semnat, lucrurile rămân blocate şi aşteptăm părerea noului antrenor. 

Singurii care au plecat sunt Vestenicky şi Gluhakovic. În rest urmează să existe o comunicare cu noul antrenor. Îi ascultăm părerea şi vom lua decizia în funcţie de discuţiile cu dansul”, a spus Zăvăleanu pentru Playsport

Jucătorii care urmau să plece de la Dinamo Bucureşti: Iliev - Gluhakovici (Nica), Pinto, R. Popa, St. Filip - Matei, Dudea, Creţu, Vestenicky (Mihaiu) - Nunici (Moldoveanu), Ţîră (Neicuţescu).

Fanii nu au primit vine vestea plecării lui Mircea Rednic de la Dinamo Bucureşti şi s-au arătat revoltaţi de decizia luată marţi. 

Afla mai multe despre: flavius stoicandinamo bucurestimircea rednicmircea rednic plecare dinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare