Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şansă nesperată pentru Olimpiu Moruţan! Mesajul primit de român: ”Voi avea nevoie de tine”

Şansă nesperată pentru Olimpiu Moruţan! Mesajul primit de român: ”Voi avea nevoie de tine”

Stranieri

Comentarii

Deşi părea pe final de drum la Galata, Olimpiu Moruţan va primi o şansă nesperată.

Olimpiu Moruţan s-a transferat la Galatasaray în vara lui 2021, după o lungă perioadă de tratative între FCSB şi clubul turc.

Gigi Becali visa să ia 10 milioane de euro pentru perla sa, iar başkanii Galatei nici nu voiau să audă de orice sumă peste trei-patru milioane de euro.

După un început mai mult decât modest de sezon, Gigi Becali s-a enervat şi s-a decis să îl vândă pe ”tricolor”, considerând că riscă altfel să îi scadă cota şi să nu mai obţină o sumă importantă pe el.

În jur de patru milioane de euro au plătit turcii pentru Olimpiu Moruţan, care, alături de Alex Cicâldău, trebuie să reprezinte o nouă generaţie de români de succes la Galata.

Lucrurile nu au stat aşa totuşi. Echipa a mers execrabil în campionat şi încă se află mai aproape de zona de retrogradare decât de locurile care duc în cupele europene.

Şansă nesperată pentru Olimpiu Moruţan

Fatih Terim, antrenorul care a insistat pentru cei doi români, a fost demis, iar doar Cicâldău mai este titular în Turcia, cu Moruţan fie pe bancă, fie lăsat în afara lotului.

Presa turcă anunţa că fostul jucător de la FCSB are să părăsească formaţia în vară, dar acum ar fi avut loc o răsturnare de situaţie.

Jurnaliştii turci au dezvăluit o conversaţie între Domenec Torrent, antrenorul Galatei, şi Olimpiu Moruţan.

Tehnicianul fostei campioane a Turciei i-ar fi transmis lui Moruţan că are să se bazeze pe el, fiind talentat, dar că mai are de muncă până în acel moment.

"Voi avea nevoie de tine. Trebuie să fii pregătit ca şi cum ai juca. Eşti foarte talentat, dar trebuie să munceşti foarte mult", au scris cei de la Fotomac.

28 de partide a reuşit să însumeze până acum Moruţan la Galatasaray, în care a punctat de trei ori şi a oferit cinci pase decisive.

La momentul actual, Galata ocupă poziţia a 12-a în Super Lig, cu 35 de puncte după 27 de etape.

Afla mai multe despre: olimpiu moruţan 

viewscnt
Articole similare