Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Şansa nu se poate antrena". Laszlo Balint, resemnat după ce UTA a ratat ocazii mari, dar a pierdut: "N-am ce să reproşez"

"Şansa nu se poate antrena". Laszlo Balint, resemnat după ce UTA a ratat ocazii mari, dar a pierdut: "N-am ce să reproşez"

UTA

Comentarii

Laszlo Balint (42 de ani), antrenorul de la UTA Arad, a reacţionat la finalul meciului pierdut acasă în faţa celor de la FC Argeş, 0-1.

"Şansa nu se poate antrena". Laszlo Balint, resemnat după ce UTA a ratat ocazii mari, dar a pierdut: "N-am ce să reproşez"

UTA a pierdut un nou meci pe modelul celui cu Chindia Târgovişte, 0-1 cu FC Argeş, după ce a ratat mai multe ocazii importante de gol. La finalul meciului, antrenorul Laszlo Balint a spus că şansa nu se poate antrena şi nu are ce să le reproşeze elevilor săi, în ciuda ratărilor.

Balint a anunţat că UTA va rămâne fidelă principiilor după care s-a ghidat şi până acum, chiar dacă rezultatele din ultima vreme nu sunt cele dorite. ”Eu n-am ce să le reproşez băieţilor, ei s-au luptat pentru fiecare minge, au făcut tot posibilul să avem situaţii. Şansa nu se poate antrena. Mă gândesc la meciurile pe care le-am pierdut pe teren propriu. Cu CFR, am pierdut din cauza unui gol fantastic al lui Chipciu, apoi am avut ocazii fantastice.

Cu Chindia, am luat gol din aut. Acum, la fel, cu tot respectul pentru FC Argeş, dar n-a avut şut pe poartă. E clar că, din moment ce am pierdut, am făcut greşeli.

Trebuie să facem o analiză, dar să rămânem fideli principiilor noastre. Echipa nu a arătat rău, dar sunt şi astfel de momente în fotbal, pe care eu nu pot să mi le explic. Nu e niciun blocaj, am avut o săptămână foarte bună, în care jucătorii au arătat poftă, încredere la antrenament”, a declarat Laszlo Balint.

UTA - FC Argeş 0-1, în Liga 1

FC Argeş a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului naţional Casa Pariurilor Liga 1.

Folul a fost marcat de  Miguel, în minutul 80.

În minutul 85, de la oaspeţi a primit cartonaş roşu Dumitru, care era pe bancă.

UTA Arad: Balauru – Vukcevic, Medimorec, Erico, Shlyakov – Vorobjovas, Batha (Hora ’62) – Ubbink, Miculescu, Roger (Antal ’72) – Dangubic. Antrenor. Laszlo Balint
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Miguel, Latovlevici– Meza Colli, Raynov – Işfan, Şerban (Honciu ’65), Dumitraşcu (Viana ’65) – Arias (Piţian ’72).  Antrenor: Mihai Ianovschi

Cartonaşe galbene: Miculescu ’23, Hora ‘90+3 / Latovlevici ’24, Honciu ‘90+2
Arbitri: Sorin Costreie - Andei Constantinescu, Tunyogi Ferencz - George Găman
Observator: Iosif Olah

Afla mai multe despre: laszlo balintreactiauta 

viewscnt
Articole similare