Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şansă pentru Ciprian Tătăruşanu! Mike Maignan s-a accidentat şi se va opera. Românul, titular în campionat şi în Liga Campionilor?

Şansă pentru Ciprian Tătăruşanu! Mike Maignan s-a accidentat şi se va opera. Românul, titular în campionat şi în Liga Campionilor?

AC Milan

Comentarii

Mike Maignan ar urma să fie supus unei intervenţii chirurgicale, anunţă presa italiană.

Maignan ar urma să aibă nevoie de o intervenţie chirurgicală, anunţă SiamolaRoma:

”Persistenţa unei simptomatologii dureroase la încheietura mâinii stângi a lui Mike Maignan necesită, după o opinie de specialitate, o artroscopie care va fi efectuată mâine de profesorul Loris Pegoli ” anunţă sursa citată.

Mike Maignan este portarul titular al lui AC Milan, astfel că în aceste condiţii, Ciprian Tătăruşanu are şanse bune să apere poarta milanezilor, cel puţin în runda viitoare, dar şi în confruntarea din UEFA Champions League dintre FC Porto şi AC Milan.

Al treilea portar din lotul lui Milan este Alessandro Plizzari, goalkeeper în vârstă de 21 de ani, crescut de AC Milan. Potrivit jurnalistului Gianluca di Marzio, Milan s-ar fi interesat deja cum îl poate achiziţiona în calitate de jucător liber pe veteranul Antonio Mirante (38 de ani), fost la Juventus, Parma, Bologna, Sampdoria sau Roma.

În vârstă de 35 de ani, Ciprian Tătăruşanu s-a transferat la AC Milan în 2020, după un sezon la Olympique Lyon şi alte două la Nantes.

Românul a lăsat o impresie bună în Italia, în tricoul Fiorentinei, echipă pentru care a bifat 101 meciuri. La AC Milan, Tătăruşanu are cinci meciuri oficiale bifate până în prezent. El a fost rezerva lui Donnarumma, iar acum este rezerva lui Maignan.

Afla mai multe despre: mike maignantătăruşanu 

viewscnt
Articole similare