Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şansa revanşei pentru Juventus! Reacţia lui Allegri înainte de confruntarea-şoc cu Real Madrid

Şansa revanşei pentru Juventus! Reacţia lui Allegri înainte de confruntarea-şoc cu Real Madrid
Comentarii

Confruntarea dintre Juventus şi Real Madrid este aproape, iar antrenorul italian, Massimiliano Allegri, aşteaptă cu nerăbdare acest meci şi consideră că va înfrunta una dintre cele mai bune echipe din lume.

  • JUVENTUS - REAL MADRID se joacă marţi, 3 aprilie, de la 21:45, în direct pe Telekom Sport 1

Înaintea duelului cu Real Madrid, Juventus trebuie să treacă de meciul cu AC Milan din  Serie A: "Începem o perioadă de jocuri pe care le vom trata cu entuziasm si ambiţie, pentru a obţine victoria. Toţi muncim pentru a ajunge la acel punct în acest sezon. Avem ambiţia de a bate una dintre cele mai bune echipe din lume, Real Madrid. Va fi un meci frumos, dar prioritatea noastră rămâne Seria A. Vom juca cu Real Madrid cu multa ambiţie", a declarat Allegri.

Au fost multe discuţii despre criza cu care se confruntă Juventus din pricina accidentărilor, dar Allegri crede că va avea o mare parte din echipă disponibilă până la vizita Realului. "Juan Cuadrado va fi pe bancă la meciul de mâine, este bine, la fel se va întâmpla şi cu Giorgio Chiellini. Federico Bernardeschi va reveni săptămâna viitoare, Alex Sandro are un disconfort, vom vedea mâine despre ce e vorba şi dacă va fi apt. De săptămâna viitoare, îi vom avea pe toţi", a dezvăluit antrenorul.

Înainte de toate, Allegri şi Juventus au o confruntare importantă în campionatul italian cu AC Milan. "Va fi un meci echlibrat, la fel ca toate meciurile dintre Juventus şi Milan. Este un joc care necesită multă atenţie şi respect. Milan este o echipă foarte tehnică, se vede mâna lui Gattuso".



S-a vorbit şi despre întoarcerea lui Leandro Bonucci în Torino, odată cu venirea milanezilor, după plecarea controversată a acestuia. "Va fi un meci special pentru Bonucci. El a dat foarte multe pentru Juve şi Juve pentru el la rândul lui, apoi drumurile noastre s-au separat, a fost alegerea lui, dar va rămâne mereu în inimile fanilor noştri", a spus Allegri înaintea duelului cu milanezii. Victoria o va ajuta pe Juventus să îşi păstreze distanţa de două puncte faţă de Napoli în clasament.



 

Afla mai multe despre: real madridallegri,  

viewscnt
Articole similare