Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şansa românilor din Serie A! Man şi Mihăilă ar putea fi titulari în următoarea etapă

Şansa românilor din Serie A! Man şi Mihăilă ar putea fi titulari în următoarea etapă

Serie A

Comentarii

Parma şi-a anunţat lotul din următoarea etapă. Atacanţii Zirkzee şi Gervinho sunt indisponibil din pricina unoer accidentări, iar aceasta ar putea fi ocazia celor doi jucători români să facă o impresie bună.

Mihăilă a fost deja titular în ultima etapă, iar fostul jucător al Craiovei a convins. Acesta a obţinut un penalty şi a pus în pericol poarta adversă în mai multe rânduri.

Man, de cealaltă parte, nu a impresionat în puţinele minute pe care le-a prins, dar fostul golgheter al Ligii 1 a ajuns la club de mult mai puţin timp decât conaţionalul său şi va mai avea nevoie de timp pentru a se integra.

Antrenorul D'Aversa a discutat despre şansele echipei, într-o conferinţă de presă dinaintea confruntării cu Spezia.

”Soarta este în mâinile noastre. Trebuie sa obţinem puncte şi vom vedea la final ce va fi. Nu trebuie să ne plângem, ci să muncim. Situaţia este mult mai complicată decât mi-aş fi imaginat. Rezultatele nu sunt cele aşteptate, dar sunt ferm convins că vom reusi să ne îndeplinim obiectivul, mai ales după ce am văzut la meciul cu Udinese.

Trebuie să gândim pozitiv. Primele 60-65 de minute din meciul cu Udinese au fost foarte bune, dar trebuie să limităm greşelile care ne costă atât de multe puncte. Până la primul lor gol nu ne-au pus în pericol, dar a venit o eroare individuală. Dupa acest meci sunt şi mai sigur că ne putem atinge obiectivul.

Mâine nu voi mai trimite pe nimeni in tribune. Am încredere in jucătorii pe care îi am la dispoziţie şi în cei care au jucat mai putin până acum. Acum işi pot demonstra valoarea", a declarat D'Aversa.

Dan Petrescu, primele reactii dupa ce a plecat de la Kayserispor

Afla mai multe despre: parmamanmihăilă 

viewscnt
Articole similare