Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şansa vieţii pentru Ionuţ Radu! Plecarea lui Donnarumma de la Milan îl poate ajuta pe român. Toate detaliile

Şansa vieţii pentru Ionuţ Radu! Plecarea lui Donnarumma de la Milan îl poate ajuta pe român. Toate detaliilegalerie foto

AC Milan

Comentarii

Ionuţ Radu (22 de ani) se va întoarce la Inter Milano la finalul sezonului după un împrumut eşuat la Parma, însă Inter caută în continuare un înlocuitor pentru Samir Handanovic. Posibila plecare a lui Donnarumma de la AC Milan poate fi şansa lui Radu.

Contractul lui Gianluigi Donnarumma cu AC Milan expiră în 2021, iar prelungirea lui reprezintă o problemă. Mino Raiola îşi doreşte o echipă mai competitivă pentru clientul său, chiar dacă Milan i-a oferit o mărire de salariu tânărului portar. 

În posibilitatea unei plecări, care este destul de reală, clubul rossonero a început căutările pentru un alt goalkeeper, dar care să aibă caracteristicile lui Donnarumma: tânăr, cu o marjă de progres şi care să joace deja la o echipă importantă. Astfel, scouterii lui Milan l-au găsit pe Luis Maximiano (21 de ani) de la Sporting Lisabona, relatează O Jogo. 

Plecarea lui Donnarumma de la Milan îl poate ajuta pe Radu

Cotidianul portughez menţionează că Maximiano este dorit şi de Inter Milano, dar în cazul în care AC Milan va câştiga bătălia pentru transferul internaţionalului de tineret portughez, Inter îşi poate îndrepta atenţia asupra lui Ionuţ Radu pentru postul de titular, odată cu plecarea sau retragerea lui Handanovic. 

Între timp, Sporting îi pregăteşte un nou contract lui Maximiano. Portughezii vor să îi ofere un contract pe cinci ani şi să îi mărească clauza de reziliere de la 45 de milioane de euro la 60 de milioane. 

Afla mai multe despre: ionut raduac milaninter 

viewscnt
Articole similare