Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şanse minime ca Jorge Pombo să mai ajungă la Dinamo, după debutul în La Liga. "A fost cel mai bun jucător al echipei"

Şanse minime ca Jorge Pombo să mai ajungă la Dinamo, după debutul în La Liga. "A fost cel mai bun jucător al echipei"

Fotbal

Comentarii

Dinamo îşi poate lua gândul de la transferul mijlocaşului spaniol Jorge Pombo (26 de ani), de la Cadiz, formaţie nou-promovată în La Liga. Anunţul a fost făcut de presa din Spania.

Jorge Pombo a fost titular şi integralist pentru Cadiz în prima etapă a noului sezon din La Liga, în înfrângerea de pe teren propriu, scor 0-2 cu Osasuna, iar jurnaliştii spanioli au scris că a fost singurul jucător care s-a ridicat cu adevărat la nivelul impus de o asemenea partidă.

În consecinţă, conducerea celor de la Cadiz este obligată să întârească echipa în cel mai scurt timp cu putinţă şi să păstreze piesele importante, confirmate până în acest moment, dacă doreşte salvarea de la retrogradare în acest an. Astfel, şansele ca Pombo să mai fie cedat sub formă de împrumut la Dinamo Bucureşti sunt minime. Existau dubii în această privinţă şi înaintea debutului în La Liga, iar acum au fost dublate de evoluţia mijlocaşului.

"A fost cel mai remarcabil jucător al lui Cadiz şi singurul care s-a apropiat cu adevărat periculos de poarta adversă. Pombo s-a mişact periculos în flancul stâng, a arătat încredere de sine, clarviziune şi a înţeleg bine cum să-şi folosească mobilitatea în flanc. Fără îndoială el a fost cel mai bun dintre cei 16 jucători de la Cadiz, cu Osasuna, chiar dacă a pierdut din turaţie pe parcurs", au notat spaniolii de la "lavozdigital.es".

Chiar dacă nu a fost om de bază pentru Cadiz sezonul trecut în La Liga 2, în contractul de împrumut întocmit între Zaragoza şi Cadiz a fost inclusă o clauză de transfer definitiv, în caz că va promova Cadiz în La Liga, lucru care s-a şi întâmplat. Cadiz a fost obligată să-i plătească Zaragozei 1,2 milioane de euro.

Spaniolii din conducerea lui Dinamo au încercat să profite de acest lucru şi să-l transfere pe Pombo. Doar că acesta a impresionat în pregătire, a jucat foarte bine şi în La Liga şi sunt şanse mari să devină un jucător de bază pentru Cadiz.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare