Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Santiago Solari, răspuns pentru Cristiano Ronaldo după ce portughezul şi-a atacat fosta echipă

Santiago Solari, răspuns pentru Cristiano Ronaldo după ce portughezul şi-a atacat fosta echipă
Comentarii

Antrenorul echipei Real Madrid, Santiago Solari, i-a luat apărarea lui Cristiano Ronaldo, deşi actualul atacant al lui Juventus a atacat indirect echipa pentru care a jucat timp de nouă ani.

Într-un interviu acordat celui mai prestigios ziar de sport din "Cizmă", starul portughez şi-a declarat dragostea pentru "Bătrâna Doamnă". Cristiano Ronaldo a pus accent pe modestia pe care a găsit-o în rândul jucătorilor lui Juventus, iar cuvintele atacantului de 33 de ani au ajuns şi la urechile antrenorului lui Real Madrid.

"Modestia este o valoare de care marii jucători au nevoie, iar la Real Madrid avem o echipă fantastică şi umilă. Băieţii au demonstrat acest lucru. Acest grup de jucători are toate valorile necesare sportului. Cristiano Ronaldo va fi întotdeauna special pentru acest club, a intrat în istorie şi nimănui nu-i este permis să îi judece sentimentele. E ceva personal", a spus Santiago Solari, într-o conferinţă de presă.

”Sunt foarte fericit. Oraşul este foarte frumos, fanii sunt foarte călduroşi şi Juventus este un club fantastic, care este incredibil de organizat. Jucătorii de aici au modestie şi muncesc foarte mult. E fantastic. Acesta este cel mai bun grup alături de care am jucat vreodată. La Juventus ne simţim într-adevăr ca o echipă, spre deosebire de alte părţi, unde unii jucători se cred mai buni decât alţii. Aici, toată lumea are modestie. Dacă Dybala sau Mandzukic nu înscrie, ei în continuare sunt fericiţi. Este frumos”, a declarat Cristiano Ronaldo pentru Gazzetta dello Sport.

Cristiano Ronaldo a jucat la Real Madrid între 2009 şi 2018, timp în care a cucerit patru Ligi ale Campionilor, dar şi patru Baloane de Aur, printre altele.

Afla mai multe despre: ronaldojuventusreal madrid 

viewscnt
Articole similare