Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Santiago Solari şi-a găsit echipă! Unde va antrena fostul tehnician de la Real Madrid

Santiago Solari şi-a găsit echipă! Unde va antrena fostul tehnician de la Real Madrid
Comentarii

Fost antrenor la Real Madrid, Santiago Solari va antrena din sezonul viitor în Major League Soccer.

Presa spaniolă dă ca sigură numirea lui Santiago Solari la Inter Miami, echipa patronată de David Beckham, care din sezonul viitor va participa în Major League Soccer.

Fostul tehnician de la Real Madrid ar fi acceptat deja oferta fostului său coechipier, urmând a deveni primul antrenor din istoria grupării din Miami.

Santiago Solari, 32 de meciuri pe banca tehnică a Realului

Argentinianul a preluat-o pe Real Madrid ca interimar pe 30 octombrie 2018, dar a fost păstrat în funcţie până în martie, când la madrileni a revenit Zinedine Zidane.

În total, ca antrenor al Realului, Solari a stat pe banca tehnică în 32 de meciuri şi a bifat 22 de victorii. De 8 ori, antrenorul argenitinian s-a recunoscut învins. Formaţia sa a marcat în această perioadă doar 37 de goluri.

Inter Miami a făcut deja primele transferuri de jucători. Doi fotbalişti argentinieni, Julian Carranza şi Matias Pellegrini au semnat cu echipa lui Beckham, dar vor juca până în ianuarie la Banfield şi Estudiantes. De asemenea, fundaşul venezuelean Christian Makoun va juca pentru Inter Miami.

Afla mai multe despre: santiago solarireal madridantrenor 

viewscnt
Articole similare