Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şapte echipe s-au calificat în optimile Ligii după meciurile de aseară! Aici ai toate calculele pentru primăvara europeană

Şapte echipe s-au calificat în optimile Ligii după meciurile de aseară! Aici ai toate calculele pentru primăvara europeană
Comentarii

Bayern, Ajax, Manchester City, Real Madrid, AS Roma, Juventus şi Manchester United şi-au asigurat biletele pentru faza eliminatorie a Champions League. În acelaşi timp, Benfica şi valencia sunt sigure de prezenţa în 16-imile Europa League.

Meciurile jucate aseară în cele patru grupe ale Ligii Campionilor au oferit multe răspusuri în privinţa echipelor calificate în faza următoare a comeptiţiei. O singură necunoscută mai este pentru runda finală din 12 decembrie. Iată situaţia din fiecare grupă înainatea partidelor de peste două săptămâni 

Grupa E 

Bayern şi Ajax sunt calificate în optimi după ce au câştigat meciurile de ieri. Cele două se vor lupta pentru prima poziţie în meci direct, la  Amsterdam. Olandezii câştigă grupa dacă se impun, bavarezilor le este suficientă şi o remiză. Benfica este deja în primăvara Europa League având patru puncte avans faţă de AEK Atena. 

Grupa F 

Manchester City este deja în optimi, Lyon şi Şahtior se luptă pentru calificare în partida decisivă care se va juca în Ucraina. Cu un succes, minerii depăşesc faza grupelor, în timp ce francezilor le-ar ajunge şi un egal. Dacă se impune, Lyon poate câştiga şi grupa. Trebuie însă ca City să piardă acasă cu Hoffenheim. 

Grupa G 

Real şi Roma merg în faza eliminatorie, deţinatoarea trofeului asigurându-şi şi locul 1 în grupă. Viktoria Plzen şi CSKA Moscova sunt în luptă pentru poziţia a treia. Cele două sunt la egalitate de puncte, cu cehii avantajaţi de rezultatele directe înaintea meciurilor din ultima etapă a fazei grupelor. 

Grupa H 

Juventus şi Manchester United s-au calificat în optimi, mai rămâne de stabilit şi ordinea în clasamentul final al grupei. Englezii lui Mourinho terminii primii dacă o bat pe Valencia, iar campioana Italiei nu câştigă cu Young Boys. Pentru locul 3 lucrurile sunt clare. Liliecii le-au luat faţa debutanţilor elveţieni. 

Afla mai multe despre: calculegrupe liga campioniloroptimi 

viewscnt
Articole similare