Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Săpunaru a dezvăluit ce i-a spus Istvan Kovacs în timpul derby-ul cu FCSB! ”A zis că poate să mă dea şi afară din ţară!”

Săpunaru a dezvăluit ce i-a spus Istvan Kovacs în timpul derby-ul cu FCSB! ”A zis că poate să mă dea şi afară din ţară!”

Rapid

Comentarii

Rapid a fost învinsă, miercuri, pe Arena Naţională, scor 1-3, de către FCSB, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii 1.

Giuleştenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 77, după eliminarea lui Junior Morais pentru două cartonaşe galbene. FCSB s-a impus, după două goluri înscrise, în prelungiri. Săpunaru a fost în prim-planul unui moment tensionat, alături de arbitrul Istvan Kovacs. Jucătorul Rapidului si centralul partidei au avut un schimb de replici în timpul meciului. 

”A zis că poate să mă dea şi afară din ţară!”

”Meci frumos, atmosferă senzaţională, aşa cum trebuie să fie la un meci de fotbal, păcat că nu am reuşit să încheiem la egalitate. Un început slab, cred că unii au fost copleşiţi de atmosferă. De la cazul 'Bricheta' nu mai comentez arbitrajul.

Mi-aş fi dorit să vorbesc cu arbitrul, dar nu se poate vorbi cu el, purtam un dialog cu mine, că din partea dânsului nu am primit niciun răspuns. A zis că poate să mă dea şi afară din ţară. Păcat de suporterii care au venit la meci, ne pregătim pentru următorul meci. Încercăm să scoatem ce e mai bun din toate meciurile”, a spus Cristi Săpunaru, la sfârşitul meciului. 

Partida a fost întreruptă în minutul 3, după ce ambele galerii au aruncat fumigene şi petarde pe teren. Stadionul a fost acoperit de un fum dens şi cele două echipe s-au strâns la mijlocul terenului. Meciul s-a reluat în minutul 9.

Înaintea jocului, fotbaliştii Rapidului au intrat pe teren cu un banner cu mesajul "Drum lin, Constantin Bebe Năsturescu". Fostul jucător giuleştean, component al echipei care câştiga titlul în 1967, a decedat, sâmbătă, la vârsta de 81 de ani.

În clasament, primele şase locuri sunt ocupate de CFR Cluj - 51 de puncte, FCSB - 46 de puncte, FC Voluntari - 34 de puncte, FC Botoşani - 33 de puncte, Rapid - 31 de puncte şi CS Universitatea Craiova - 31 de puncte.

Afla mai multe despre: rapid-săpunaru-fcsb-liga 1 

viewscnt
Articole similare