Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Săpunaru este indisponibil pentru următoarea etapă de campionat, dar ar putea lipsi şi mai mult: ”Nu cred că o să-l facă accidentarea să stea pe bancă”

Săpunaru este indisponibil pentru următoarea etapă de campionat, dar ar putea lipsi şi mai mult: ”Nu cred că o să-l facă accidentarea să stea pe bancă”

Rapid

Comentarii

Rapid o va înfrunta pe Voluntari vineri seara, dar căpitanul Săpunaru este suspendat. Acesta s-a şi accidentat cu Mioveni şi ar putea absenta chiar mai mult de un meci.

Cristi Săpunaru s-a ”rupt” în duelul din Cupa României împotriva lui CS Mioveni, câştigat de giuleşteni la penalty-uri cu 5-4, după ce se terminase 0-0. Căpitanul ”alb-vişiniilor” a fost înlocuit de Mihai Iosif, însă oricum nu va putea juca cu Voluntari, fiind suspendat. Însă, acesta ar putea lipsi mai mult de doar un meci.

Antrenorul în acte al Rapidului, Adrian Matei, a vorbit despre posibilitatea ca Săpunaru să nu joace în viitorul apropiat, din cauza accidentării, însă a spus că nu crede că aceasta îl va ţine departe de gazon. În plus, Matei a avut cuvinte de laudă pentru Voluntari, formaţie ce a obţinut patru victorii în ultimele cinci etape de campionat, inclusiv una 4-0 în faţa Mioveniului.

Săpunaru este indisponibil pentru următoarea etapă de campionat, dar ar putea lipsi şi mai mult

Ne aşteaptă un meci foarte greu, am văzut în primul rând rezultatele pe care cei de la Voluntari au reuşit să le facă în ultimele patru meciuri. O echipă care a progresat foarte mult, care e pe un trend foarte ascendent, care joacă fotbal, lucru pe care nu l-am mai văzut la echipa din Voluntari. Accidentarea (n.r lui Săpunaru) nu cred că o să l facă să stea pe bancă”, a declarat Adrian Matei.

Afla mai multe despre: rapidadrian mateicristi săpunaru 

viewscnt
Articole similare