Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Săpunaru promite un meci mare la Belgrad: "Avem un alt spirit de luptă după venirea lui Cosmin Contra"

Săpunaru promite un meci mare la Belgrad: "Avem un alt spirit de luptă după venirea lui Cosmin Contra"
Comentarii

România se pregăteşte pentru cel de-al doilea meci din Liga Naţiunilor. Luni, tricolorii vor înfrunta Serbia, în deplasare, de la ora 21:45.

"Eu zic că s-au schimbat foarte multe lucruri după venirea lui Cosmin Contra. Cred că şi noi avem un spirit de luptă pe care putem să-l arătăm pe teren şi nu trebuie să ne fie frică de spiritul de luptă al Serbiei. Poate nu l-aţi văzut voi, dar noi l-am văzut, am încercat să marcăm cu Muntenegru.

Cred că vrem să câştigăm toate meciurile, avem o altă mentalitate decât pe vremea lui Daum. Dar nu spun că ar fi vina dânsului, pentru că până la urmă noi intram pe teren, jucătorii. S-au schimbat multe. Dacă marcam cu Muntenegru nu mai stăteam să vorbim acum despre spiritul de luptă şi despre mentalitatea echipei României. Dacă am fi câştigat, toată lumea ar spus <vai, ce mentalitate au românii, ce bine au jucat!>", a declarat Săpunaru.

Săpunaru a preluat banderola de căpitan de la fundaşul Vlad Chiricheş după ce jucătorul lui Napoli s-a accidentat în partida cu Muntengeru.

"Chiricheş este un jucător valoros, un jucător de care echipa României are nevoie, sperăm să revină cât mai repede, pentru că echipa României are nevoie de el", a precizat Cristian Săpunaru.

Partida dintre Serbia şi România, din Liga Naţiunilor, este programată luni, la ora 21.45, la Belgrad, în etapa a II-a a Grupei 4 a Ligii C a Ligii Naţiunilor. În primul meci, tricolorii au remizat, vineri, scor 0-0, cu Muntenegru, la Ploieşti.

Afla mai multe despre: chirichessapunarucosmin contramuntenegrunapoli 

viewscnt
Articole similare