Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sara Carbonero, noi detalii despre starea de sănătate a lui Casillas. Când va putea fi externat portarul

Sara Carbonero, noi detalii despre starea de sănătate a lui Casillas. Când va putea fi externat portarul
Comentarii

Jurnalista Sara Carbonero, soţia lui Iker Casillas, a oferit noi declaraţii despre starea de sănătate a lui "San Iker", vineri. Ea a dezvăluit când ar putea fi externat portarul lui FC Porto, după infarctul miocardic suferit la un antrenament, miercuri.

“Iker este liniştit, este foarte bine. Mai rămânem câteva zile în spital, până luni sau cam aşa ceva”, a declarat soţia sportivului, jurnalista Sara Carbonero, la ieşirea din spitalul din Porto în care este internat fotbalistul. “Însă totul este în regulă”, a adăugat ea, potrivit A Bola.

Miercuri, FC Porto a anunţat că portarul Iker Casillas a suferit un infarct miocardic la antrenament, el fiind transportat la spital. Clubul portughez a precizat că problema cardiacă a jucătorului a fost rezolvată.

Potrivit presei, portarul a simţit o puternică durere în piept, fiind scos de la antrenament pe targă şi examinat de medicul echipei, care a decis transportarea imediată a jucătorului la spital.

El nu va mai juca în acest sezon. Casillas, în vârstă de 38 de ani, joacă la FC Porto din 2015, după ce a fost transferat de la Real Madrid.

Afla mai multe despre: iker casillasfc portosara carbonero 

viewscnt
Articole similare