Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sara Takanshi câştigă cea de-a 2-a competiţie de sărituri cu schiurile de la Râşnov. Dana Haralambie obţine şi ea 3 puncte

Sara Takanshi câştigă cea de-a 2-a competiţie de sărituri cu schiurile de la Râşnov. Dana Haralambie obţine şi ea 3 puncte

Sporturi

Comentarii

Singura româncă prezentă în concurs, Dana Haralambie, a terminat concursul pe locul 28, loc care îi oferă 3 puncte în clasamentul general.

Japoneza Sara Takanshi a câştigat a 2-a competiţie de sărituri cu schiurile de la Râşnov din cadrul Cupei Mondiale. Este cea de-a 60-a victorie a japonezei din carieră.

Pe locul secund s-a clasat norgegianca Silje Opseth, iar pe 3 s-a clasat Nika Krisnar. Singura româncă prezentă în concurs, Dana Haralambie, a terminat concursul pe locul 28, loc care îi oferă 3 puncte în clasamentul general. Primele 30 de poziţii din competiţie primesc puncte în clasamentul general.

Astăzi de la ora 15:30 este programat concursul masculin. România are şi ea un reprezentat la start, este vorba de Sorin Mitrofan. Markus Eisenbichler, Kamil Stoch, Robert Johansson, Dawid Kubacki, Piotz Zyla, Marius Lindvik, Ryoyu Kobayashi, Karl Geiger şi liderul Cupei Mondiale, Halvor Granerung sunt doar câteva dintre numele mari care vor participa în proba masculină.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: sarituri cu schiurile 

viewscnt
Articole similare