Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şarapova, la pământ după umilinţa în faţa Serenei Williams. "Mi-a făcut foarte mult rău!"

Şarapova, la pământ după umilinţa în faţa Serenei Williams. "Mi-a făcut foarte mult rău!"

Tenis

Comentarii

Serena Williams a nimicit-o pe Maria Sharapova în cel mai aşteptat meci al turului I de la US Open. Rusoaica abia le-a mai putut răspunde jurnaliştilor la finalului celui de-as 22-lea meci împotriva americancei.

Serena Williams a dus scorul întâlnilor cu Maria Sharapova la 20-2 după meciul din turul I de la US Open. A fost un 6-1, 6-1 pentru americancă în mai puţin  de o oră. Williams a dominat la toate capitolele şi îşi continuă drumul către cel de-al şaptea Grand Slam la Flushing Meadows.

Maria Sharapova nu-şi revine dacă s-a reîntors în circuitul WTA. Nu a câştigat niciun turneu, iar din febraurie până acum a câştigat doar două meciuri. A fost, ce-i drept, chinuită şi de o accidentare la umăr. Meciul cu Williams a fost dezamăgitor pentru rusoaică. La finalul partidei abia şi-a găsit cuvintele în faţa jurnaliştilor.

"A servit excelent, n-aş putea spune că am am avut schimburi foarte lungi, dar ea a câştigat majoritatea acestor puncte. Am văzut procentajul acestor puncte, şi aici pot spune că mi-a făcut mult rău. 

Nu am jucat prea multe turnee şi mi-e greu să mă acomodez sezonului de hard.E greu să vorbesc după această înfrângere. E extrem de dificil să faci faţă unei adversare de asemenea nivel în primul tur al unui Grand Slam", a declarat Sharapova. 

Afla mai multe despre: williamssharapovaus openhalep 

viewscnt
Articole similare