Experiențe împreună.
You are here:

Sărbătoare în familia Beckham! Tatăl de 71 de ani al lui David se însoară

Sărbătoare în familia Beckham! Tatăl de 71 de ani al lui David se însoară
Comentarii

Ted Beckham, tatăl lui David Beckham, s-a logodit cu avocata Hilary Meredith şi urmează să se căsătorească odată ce va fi depăşită criza sanitară provocată de Covid-19.

În vârstă de 71 de ani, Ted Beckham a anunţat logodna cu Meredith, în vârstă de 60 de ani, printr-un mesaj publicat pe Twiiter. „Se întâmplă lucruri mult mai importante în lume acum, suntem încântaţi să anunţăm că ne-am logodit”.

Cei doi se cunosc de mai puţin de un an. Hilary Meredith a fost, potrivit presei britanice, invitată la botezul lui Cruz şi Harper, celebrat la finalul anului trecut de familie.

Meredith, care profesează în Londra, a devenit cunoscută în Marea Britanie în 1987, când a reprezentat-o, într-un proces intentat Ministerului britanic al Apărării, pe văduva unui soldat care a murit în timpul unor manevre militare în Canada. A fost premiată de Baroul din Manchester pentru întreaga activitate şi, din 2016, este profesor de Drept la University of Chester.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe