Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se rupe Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru meciul România - Serbia

Se rupe Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru meciul România - Serbia

Echipa națională

Comentarii

Interes enorm pentru partidele echipelor naţionale ale României. Atât jucătorii de la prima reprezentativă cât şi ”tricolorii” mici au şanse importante de a juca cu casa închisă partidele următoare.

UPDATE 23:15 | ”Până la această oră s-au vândut 47.000 de bilete. Cred că vor fi peste 50.000 de oameni la meci”, a anunţat Andrei Vochin, la Telekom Sport.

UPDATE Sâmbătă, 16:00 | 44.000 de bilete s-au vândut deja pentru partida de pe Arena Naţională. Meciul Serbia - România se joacă duminică, de la ora 16:00, în etapa a patra din Liga Naţiunilor.


UPDATE Vineri, 13:20 | Din informaţiile Telekom Sportm, cu mai bine de 48 de ore rămase până la startul partidei România - Serbia, s-au vândut peste 38.000 de bilete pentru confruntarea de pe Naţional Arena. Interesul suporterilor e în continuare mare şi aproape sigur partida se va disputa cu casa închisă.

Lucrurile stau foarte bine şi la Cluj, în vederea partidei România - Ţara Galilor, din preliminariile Euro 2019 U21. Până în această dimineaţă s-au vâdunt peste 10.000 de tichete.


UPDATE 12:00 Până la această oră s-au vândut peste 28.000 de bilete, iar în acest ritm meciul România - Serbia se va disputa cu casa închisă.


Pentru partida dintre România şi Serbia, din Liga Naţiunilor, s-au vândut deja 26.000 de bilete. Confruntarea de pe Arena Naţională se va juca mai mult ca sigur cu stadionul plin, iar cei care doresc să-şi cumpere bilet o pot face chiar de la casele celui mai mare stadion din ţară.

Şi tineretul lui Rădoi se bucură de interes. România U21 va juca meciul cu Ţara Galilor, de la Cluj, Pentru partida de vineri s-au vândut până acum 4.000 de bilete.

În cazul unei victorii, tricolorii pot tranşa calificarea în ultima partidă din grupă, cu Liechtenstein, meci programat să se joace la Ploieşti.

54.364 este recordul de asistenţă pe Arena Naţională, stabilit la meciul România - Finlanda

Afla mai multe despre: nationalabileteromania u21romaniaarena nationala 

viewscnt
Articole similare