Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sârbii cer ca FCSB să fie dată afară din Europa League, iar Backa Topola să joace cu Slovan Liberec: "Forul european să o reprimească şi să-i ofere o nouă şansă!"

Sârbii cer ca FCSB să fie dată afară din Europa League, iar Backa Topola să joace cu Slovan Liberec: "Forul european să o reprimească şi să-i ofere o nouă şansă!"

FCSB

Comentarii

Presa din Serbia a aflat despre noile infectări cu COVID-19 de la FCSB şi cere ca Backa Topola să fie reprimită în preliminariile Europa League şi să joace cu Slovan Libere, în detrimentul echipei lui Gigi Becali (62 de ani). FCSB a eliminat Backa Topola la capătul unui meci nebun încheiat 6-6, 5-4 după loviturile de departajare.

Cinci dintre jucătorii care au jucat împotriva sârbilor de la Backa Topola au ieşit negativi la testul COVID-19 efectuat de FCSB marţi, 22 septembrie. Este vorba despre Florinel Coman, Olimpiu Moruţan, Marius Briceag, Valentin Creţu şi Alexandru Buziuc.

Astfel, presa din Serbia scrie despre o posibilă decizie a forului european de a o elimina pe formaţia roş-albastră din turul trei preliminar al Europa League şi de a o lăsa pe Backa Topola să joace împotriva cehilor de la Slovan Liberec, joi, 24 septembrie, de la 20:30.

„FCSB, sau fosta Steaua, s-a calificat în turul 3 preliminar al Europa League, după un meci nebun şi o loterie a penalty-urilor la Senta. Faimosul club din România a eliminat Backa Topola, însă înainte şi după meci au fost descoperite cazuri de coronavirus în cantonamentul echipei din Bucureşti.

Încă 5 jucători din prima echipă au fost testaţi pozitiv la COVID-19, numărul total al jucătorilor infectai ajungând la 14. Rămâne de văzut care va fi reacţia UEFA, care nu are milă în astfel de cazuri. Astfel, dacă se va stabili că FCSB nu poate disputa meciul din turul 3, nu ar fi de mirare ca forul european să o reprimească pe Backa Topola pe scena europeană şi să îi ofere o nouă şansă. Românii trebuie să îi găzduiască pe cehii de la Liberec în turul 3, însă totul este în ceaţă acum”
, au scris jurnaliştii de la Srbija Danas.

Afla mai multe despre: backa topolafcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare