Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sârbii se tem de FCSB! "Sunt lideri în România şi au avengură internaţională" Ce avantaje consideră că au

Sârbii se tem de FCSB! "Sunt lideri în România şi au avengură internaţională" Ce avantaje consideră că au

FCSB

Comentarii

Portarul formaţiei Backa Topola, adversara celor de la FCSB în UEFA Europa League a vorbit cu presa din ţara sa natală despre duelul cu FCSB.

FCSB se va deplasa în Serbia pentru turul al doilea preliminar al Ligii Europa. Roş-albaştrii o vor înfrunta, în manşă unică, pe FK TSC Backa Topola, pe 17 septembrie.

FCSB porneşte ca favorită în deplasarea din Serbia, însă nu va avea deloc o misiune uşoară. Elevii lui Toni Petrea vor înfrunta o echipă care a terminat sezonul trecut pe locul 4 în campionatul din ţara vecină României.

"Din păcate sorţii nu au fost tocmai blânzi cu noi. Vorbim despre un adversar foarte puternic, dar cred că avantajul nostru este că jucăm pe teren propriu. FCSB este liderul campionatului din România, iar asta spune multe despre calitatea lor. Asta ca să nu mai vorbim de anvergura internaţională pe care o are clubul. Eu sper să fim cu toţii apţi la ora meciului şi să putem alinia cel mai bun unsprezece contra unui adversar de un asemenea nivel" a explicat Nenad Filipovic, pentru Arenasport.com.

Portarul lui Backa Topola este unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai sârbilor. La 33 de ani,Nenad Filipovic are în spate o carieră bogată, la echipe precum Videoton, MTK Budapesta, Radnicki Nis, Rad sau Etar 1924.

Lotul sârbilor este cotat de către Transfermarkt la 10.68 de milioane de euro. Cei mai valoroşi jucători de la Backa Topola sunt Nenad Lukic (25 de ani, vârf retras) şi Vladimir Siladji (25 de ani, atacant central), ambii cotaţi de Transfermarkt la 450.000 de euro. Prin comparaţie, FCSB valorează puţin peste 29 de milioane de euro iar cei mai scumpi fotbalişti sunt Florinel Coman (5.5 milioane de euro) şi Dennis Man (5 milioane de euro). 

Afla mai multe despre: backa topolanenad filipovic 

viewscnt
Articole similare