Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sarri cheamă la Juventus un fost elev de la Chelsea! "Bătrâna Doamnă" îl poate lua gratis din Premier League

Sarri cheamă la Juventus un fost elev de la Chelsea! "Bătrâna Doamnă" îl poate lua gratis din Premier League

Juventus

Comentarii

Pedro Rodriguez (33 de ani) este dorit de Juventus Torino. Formaţia italiană îl vrea pe fostul fotbalist al Barcelonei, care rămâne liber de contract când actualul sezon se va încheia. Maurizio Sarri, antrenorul "Bătrănei Doamne" l-a cerut pe Pedro, acum la Chelsea.

Câştigător de Liga Campionilor cu Barcelona, Pedro se îndreaptă cu paşi mărunţi spre finalul carierei, iar Sarri îl vrea la Juventus. Contractul lui Pedro cu Chelsea expiră în vară, când sezonul va fi încheiat, iar atacantul spaniol ar putea ajunge la Torino, scrie Il Tempo. Sarri şi Pedro au colaborat sezonul trecut, când antrenorul italian a pregătit-o pe Chelsea, cu care a câştigat Europa League.

Fotbalistul spaniol nu mai e om de bază la Chelsea. Pedro a jucat nouă meciuri în acest sezon la formaţia de pe Stamford Bridge şi a marcat o dată. Acesta nu mai este pe placul lui Frank Lampard, antrenorul londonezilor, care preferă jucătorii tineri.

Pedro ar fi vrut înapoi la FC Barcelona!

"Mi-ar plăcea să revin la Barcelona. Da, aş vrea să mă întorc! Toată lumea ştie ceea ce simt pentru acest club. Barca va fi mereu o opţiune pentru mine", mărturisea Pedro Rodriguez, pentru Cadena SER, la finalul lui 2019.

În vârstă de 32 de ani, Pedro Rodriguez a crescut la FC Barcelona, fiind promovat la prima echipă a clubului în 2008. Fotbalistul originar din Santa Cruz de Tenerife s-a transferat în 2015 la Chelsea, formaţie pentru care a maracat 42 de goluri în 192 de meciuri. Pentru Barcelona, Pedro a jucat 321 de meciuri şi a marcat de 99 de ori.

Afla mai multe despre: pedrojuventusmaurizio sarri 

viewscnt
Articole similare