Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sarri: "Dacă se pune problema aşa, îmi dau demisia imediat!". Ce a spus antrenorul italian despre oferta de la Juventus

Sarri: "Dacă se pune problema aşa, îmi dau demisia imediat!". Ce a spus antrenorul italian despre oferta de la Juventus

Premier League

Comentarii

Chelsea a intrat în săptămâna finalei de Europa League, pe care o joacă miercurea viitoare la Baku, împotriva lui Arsenal, în direct pe Telekom Sport 1 de la ora 22:00

Maurizio Sarri s-a înfuriat atunci când a fost întrebat dacă viitorul său depinde de câştigarea trofeului Europa League în faţa lui Arsenal. "Dacă se pune problema aşa, îmi dau demisia imediat. Nu se poate... zece luni de muncă şi apoi să fii obligat să-ţi joci viitorul în 90 de minute. Nu este corect. Nu e normal să aştepţi rezultatul acestui meci. Eşti mulţumit de munca mea sau nu eşti mulţumit", a declarat antrenorul italian.

Sarri a refuzat să vorbească despre faptul că se află pe lista lui Juventus după plecarea lui Allegri: "Viitorul meu este miercuri. Finala este singurul lucru la care mă gândesc şi, în plus, mai am doi ani de contract cu Chelsea. Nu sunt în contact cu nici un alt club în acest moment, în primul rând trebuie să vorbesc cu şefii lui Chelsea. După finală, ne aşezăm la masă şi vedem dacă sunt mulţumiţi de munca mea".

Afla mai multe despre: sarridemisiecontractjuventus 

viewscnt
Articole similare