Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sarri optimist înainte de duelul cu PAOK: ”Ştiu totul despre ei”

Sarri optimist înainte de duelul cu PAOK: ”Ştiu totul despre ei”

Chelsea

Comentarii

Maurizio Sarri este optimist înaintea meciului cu PAOK Salonic, formaţia lui Răzvan Lucescu. Tehnicianul italian crede că ştie totul despre gruparea greacă, dar avertizează că elevii săi trebuie să fie serioşi pentru a câştiga cele trei puncte.

Tehnicianul italian mărturiseşte că atât el, cât şi staff-ul său i-au studiat atent pe greci: ”Sper că ştiu totul despre ei. Am văzut meciurile lui PAOK din play-off-ul Champions League. Staff-ul meu a urmărit meciurile din Grecia, astfel că pot spune că ştiu totul despre ei!”

Antrenorul adus de Abramovic de la Napoli avertizează în privinţa atmosferei de pe Touma şi subliniază că elevii săi trebuie să trateze meciul cu maximă seriozitate: ”Vrem să ne facem jocul nostru. Să controlăm meciul, să avem posesia, dar ştiu că va fi dificil. Nu doar pentru faptul că ştiu deja ce atmosferă va fi pe stadion, ci şi pentru faptul că au o echipă bună. Au câştigat cu Basel, cu Spartak Moscova, au făcut egal în Portugalia, cu Benfica. Este o echipă foarte bună. Trebuie să tratăm meciul cu seriozitate dacă vrem să luăm puncte” a încheiat Sarri. 

Afla mai multe despre: maurizio sarrichelseapaok saloniceuropa league 

viewscnt
Articole similare