Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sarri, reacţie bizară după ce Liverpool şi Tottenham au ajuns în semifinalele Ligii Campionilor. De ce nu se pot compara cu Chelsea :)

Sarri, reacţie bizară după ce Liverpool şi Tottenham au ajuns în semifinalele Ligii Campionilor. De ce nu se pot compara cu Chelsea :)
Comentarii

Managerul lui Chelsea, Maurizio Sarri, nu e foarte imprsionat de traseul avut de Tottenham şi Liverpool în Liga Campionilor, acolo unde cele două rivale din Premier League se pegătesc de semifinale.

Italianul a avut o reacţie bizară când a fost întrebat de performanţa atinsă de cele două formaţii, precizând că simte că traseul avut de Chelsea în Cupa Ligii Angliei poate fi considerat mai dificil.

Motivul? Chelsea le-a eliminat pe Liverpool şi Tottenham în cursa spre finală, acolo unde londonezii au pierdut în faţa lui Manchester City, după executarea loviturilor de departajare.

"Premier League e un campionat extrem de dificil. Pentru a ajunge în finala Cupei Ligii, a trebuit să jucăm cu Liverpool, Tottenham, iar finala împotriva lui City.



Cred că mulţi dau o importanţă prea mare la ceea ce se întâmplă în Liga Campionilor.

Normal că e cea mai importantă competiţie, dar e o competiţie eliminatorie, deci uneori un şut în bară care apoi intră în poartă sau care se duce în aut te poate califica sau elimina.

E o competiţie în care ai nevoie şi de noroc"
, a declarat Sarri.

Afla mai multe despre: maurizio sarritottenhamliverpoolchelsea 

viewscnt
Articole similare