Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sarri, sub presiune! Europa League, şansă de salvare pentru italian. Cum poate să mai scape managerul de demitere

Sarri, sub presiune! Europa League, şansă de salvare pentru italian. Cum poate să mai scape managerul de demitere galerie foto

Chelsea

Comentarii

Maurizio Sarri are emoţii pentru postul său la Chelsea. Roman Abramovich îi caută înlocuitor iar italianul are o singură şansă de scăpare, să ducă echipa în Champions League sezonul viitor.

Dacă nu reuşeşte acest lucru din Premier League, poate să o facă câştigând a doua competiţie europeană intercluburi. În Europa League, Chelsea o va întâlni pe Malmo, în 16-imile competiţiei. Prima manşă este joi, în Suedia, iar Sarri încearcă să îşi apropie jucătorii după umilitoarea înfrângere din weekend cu liderul din Anglia, Manchester City. Managerul de 60 de ani le-a vorbit fotbaliştilor înaintea decolării spre nordul Europei şi toată lumea se aşeaptă să trimită în teren cel mai bun 11.

  • LIVE VIDEO | Malmo - Chelsea, joi, 22:00, Telekom Sport 1

La antrenamentul din această dimineaţă, Sarri a comandat o miuţă în care fotbaliştii săi să joace dintr-o singură atingere. Danny Drinkwater va fi absent în tabăra londoneză după o accidentare la tendon. Malmo este a treia echipă suedeză pe care albaştrii o vor întâlni în cupele europene. De fiecare dată în meciul jucat în deplasare, Chelsea a făcut egal, atât cu Helsingborg cât şi cu Atvidabergs. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sarridemiterechelseamalmoeuopa league 

viewscnt
Articole similare