Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şase fotbalişti sunt la final de contract cu CFR Cluj! Jucătorii pe care campioana îi poate pierde în vară

Şase fotbalişti sunt la final de contract cu CFR Cluj! Jucătorii pe care campioana îi poate pierde în vară

Superliga

Comentarii

CFR Cluj se poate despărţi de mai mulţi fotbalişti în vară, la finalul acestui sezon. Mai multor vedete din Gruia le expiră actualele înţelegeri sau împrumuturile, iar antrenorul Dan Petrescu va fi nevoit să acţioneze.

CFR Cluj are unul dintre cele mai experimentate loturi din Liga 1, lot care a fost construit de Dan Petrescu, tocmai pentru a se baza pe fotbalişti "rodaţi" atât în fotbalul românesc, cât şi în străinătate. Iar tactica abordată de "Bursuc" a dat roade în acest sezon. 

Campioana României conduce Liga 1, iar în Europa League a obţinut o performanţă, după ce s-a calificat în 16-imile competiţiei, de unde a fost eliminată de Sevilla, scor 1-1 acasă şi 0-0 în deplasare. 

CFR Cluj poate pierde şase fotbalişti în vară. Printre vedete se numără Alexandru Păun sau George Ţucudean

Dan Petrescu, staff-ul şi conducerea vor avea de dus o muncă de convingere în privinţa fotbalilştilor cărora le vor expira contractele sau a căror împrumuturi vor expira. 

Kevin Boli şi Cristian Manea sunt doar împrumutaţi pentru acest sezon la CFR Cluj, de la Guizhou Hengfeng, respectiv Apollon Limassol. 

Pe lista fotbaliştilor cărora le expiră contractul se numără: Paulo Vinicius, Ovidiu Hoban, Alexandru Păun şi George Ţucudean

Dacă în privinţa lui Vinicius şi Hoban un anunţ a fost făcut deja de Marius Bilaşco, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Alexandru Păun şi George Ţucudean, doi dintre cei mai importanţi fotbalişti din Gruia. 

Alexandru Păun este unul dintre cei mai vechi fotbalişti de la CFR Cluj, iar sub comanda lui Dan Petrescu a devenit om de bază în echipa campioanei României. De cealaltă parte, George Ţucudean se află într-o situaţie bizară. Atacantul a fost aproape de retragere, la doar 28 de ani, din cauza unor probleme cu inima, care l-au făcut să ia o pauză de câteva luni de la fotbal. 

Totuşi, odată revenit la antrenamente, Dan Petrescu i-a propus, verbal, prelungirea înţelegerii care expiră în această vară: "Cât mai ai contract? Până în vară! Hai să semnăm pe cinci ani că noi te vrem. Trebuie să vrei şi tu şi să poţi. Ne dorim foarte mult ca George să revină, avem nevoie mare de el. Culmea e că, fără el, avem aşa multe goluri marcate. În ultimii doi ani, în perioada asta nu cred că aveam golurile astea, şi George marca mai mult el, singur. Sută la sută, dacă el va reveni vom fi mult mai puternici", susţinea "Bursucul" în octombrie 2019. 

Campionii României vor fi atenţi şi în privinţa lui Billel Omrani, care a fost ofertat de două cluburi din Anglia, în ultima perioadă de transferuri din iarnă. 

CFR Cluj cedează fotbalişti în vară. Anunţul conducerii în privinţa numelor de pe lista de plecări

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a explicat că lotul va fi supus unei restructurări prin care se urmăreşte scăderea mediei de vârstă. Primii care vor pleca sunt fundaşul central Vinicius şi mijlocaşul central Ovidiu Hoban: "Acum suntem forţaţi să ne gândim la un alt jucător pe poziţia lui Culio, mai tânăr, care să se încadreze în vârstă şi în experienţă. Nu poţi aduce nici prea tânăr. Mai e şi Hoban, are deja o vârstă, i se termină contractul în vară, e greu să mai prelungeşti cu el, deja face trei ani la CFR Cluj. E un ciclu care... 

Vinicius termină contractul în vară. Sunt trei, patru jucători ale căror contracte se termină în vară", a declarat Marius Bilaşco pentru Telekom Sport, în urmă cu două luni.  

Afla mai multe despre: cfr clujcfr cluj plecaricfr cluj dan petrescudan petrescugeorge tucudeanplecari cfr clujfotbalisti liberi de contract cfr 

viewscnt
Articole similare