Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şase handbaliste pot fi schimbate, în total, în lotul oficial al CE din luna decembrie

Şase handbaliste pot fi schimbate, în total, în lotul oficial al CE din luna decembrie

Handbal

Comentarii

Forul european de handbal a anunţat, vineri, loturile lărgite de câte 35 de jucătoare înaintate de federaţiile naţionale pentru Campionatul European feminin, din luna decembrie, din Danemarca şi Norvegia. Şase jucătoare din lotul deplasat vor putea fi schimbate pe parcursul competiţiei. În lotul României se află şi căpitanul Cristina Neagu.

Potrivit EHF, două jucătoare din lotul de 35 vor putea înlocui coechipiere în faza grupelor, apoi tot două în faza grupelor principale, şi la fel şi în faza eliminatorie a competiţiei.

De asemenea, anunţă EHF, dacă în timpul competiţiei se vor descoperi teste pozitive într-o echipă, aceasta va putea înlocui toate jucătoarele afectate, în urma dovezii rezultatelor.

În lotul de 35 de jucătoare selecţionat de antrenorii Bogdan Burcea şi Robert Licu, şi anunţat de FRH către EHF, se află şi căpitanul Cristina Neagu.

În Norvegia, unde va juca România, vor face deplasarea, cel mai probabil, 19 jucătoare, iar lotul oficial va avea 16 handbaliste.

Naţionala României va juca la Trondheim, în grupa D, în ordine, cu Germania (3 decembrie), cu Polonia (5 decembrie) şi cu Norvegia (7 decembrie).

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare