Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şase românce pe tabloul principal la Australian Open. Căpitanului nejucător al echipei de FED Cup a României o vede învingătoare pe Halep

Şase românce pe tabloul principal la Australian Open. Căpitanului nejucător al echipei de FED Cup a României o vede învingătoare pe Halep

Tenis

Comentarii

Cu şase românce pe tabloul principal la Australian Open, cea mai grea misiune o va avea Florin Segărceanu. Noul căpitan al echipei de FED Cup e convins că Simona poate câştiga primul ei titlu de Mare Şlem.

2018 a început bine pentru româncele din WTA. Acum urmează primul test adevărat, la Melbourne.

”Avem 6 jucătoare pe tabloul principal. Este o mare performanţă (nr. - 6 jucătoare la A.O.), nu ştiu câte ţări au un asemenea lot, ceea ce este foarte impornant pentru tenisul românesc. Eu sper la o surpriză mare. O câştigătoare de Grand Slam. Sunt convins că Simona poate”, a declarat Florin Săgărceanu la Telekom Sport.

Orice antrenor şi-ar dori să fie în pielea lui Segărceanu... şi nu prea. Selecţia pentru confruntarea contra Canadei va fi o misiune grea.

”În primul rând trebuie să fie toate sănătoase şi sper să nu se producă nicio accidentare. Contează foarte mult experienţa într-un astfel de meci şi bineînţeles clasamentul”, a mai spus căpitanul echipei de FED Cup. 

Afla mai multe despre: fed cupaustralian opensimona halep,  

viewscnt
Articole similare