Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SAVUROS! Cum a explicat Buş faza controversată în care FCSB a solicitat penalty: "Henţ? Trebuia să se sprijine şi el undeva. Are şi el două mâini, nu?" :)

SAVUROS! Cum a explicat Buş faza controversată în care FCSB a solicitat penalty: "Henţ? Trebuia să se sprijine şi el undeva. Are şi el două mâini, nu?" :)

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a doua a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Tănase ‘2, Mladen ’50 (autogol) şi Vână ’90.

Sergiu Buş, noul transfer al FCSB-ului, nu a marcat, dar a făcut un meci foarte bun, remarcat de altfel şi de antrenorul Toni Petrea, la finalul partidei cu Viitorul.

După meci, Buş a explicat: "E o vicrorie meritată, am dominat meciul de la cap la coadă şi din fericire am repetat acelaşi scor, 3 meciuri a 3-0 fiecare, suntem fericiţi. Eu îmi fac treaba, cât trebuie să joc, o fac cu plăcere şi mă bucur de fiecare minut"

În prima repriză, Buş a fost în prim planul unei faze controversate, la care FCSB a solicitat lovitura de la 11 metri: "Probabil Cosmin Matei s-a sprijinit pe mână, atunci când a făcut alunecarea şi probabil că e şi normal să se sprijine undeva şi el, are şi el două mâini, nu?" a explicat cu mult umor, Buş.

Convocat la echipa naţională, Sergiu Buş recunoaşte că nu se aştepta la scrisoarea de convocare: "Nu neapărat, nu mă aşteptam. Am avut probabil, din perioada Gaz Metanului, am făcut o performanţă foarte mare acolo noi. Sunt foarte mândru. Fotbalul îţi aduce multe satisfacţii câteodată, iar acest moment pentru mine este, nu numai cel mai frumos din cariera mea, cât şi foarte onorabil pentru mine. Am muncit foarte mult, ca să ajung acolo. Mă bucur că Dumnezeu mi-a oferit această şansă, împreună cu domnul Mirel Rădoi şi nu pot decât să-i mulţumesc şi bineînţeles, să demonstrez că merit să fiu acolo" a mărturisit noul atacant al FCSB-ului. 

Afla mai multe despre: sergiu buş 

viewscnt
Articole similare