Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SAVUROS | Cum a încercat Cornel Dinu să-l culturalizeze pe Cristi Borcea: ”Îmi curgea sânge din picioare” :)

SAVUROS | Cum a încercat Cornel Dinu să-l culturalizeze pe Cristi Borcea: ”Îmi curgea sânge din picioare” :)

Diverse

Comentarii

Cristi Borcea a povestit un episod savuros, în care Cornel Dinu a încercat să-l culturalizeze. Fostul acţionar al lui Dinamo spune că a fost nevoit să meargă ore în şir, pe jos, prin Roma, deoarece Cornel Dinu a ţinut să-i explice istoria oraşului.

Cristi Borcea a fost invitatul lui Mircea Dinescu, în cadrul emisiunii Poezie şi Delicateţuri, difuzată de Prima TV. Omul de afaceri a povestit amuzat cum Cornel Dinu a încercat să-l culturalizeze şi spune că această intenţie i-a provocat suferinţe fizice.

Cum a încercat Cornel Dinu să-l culturalizeze pe Cristi Borcea

Prima funcţie pe care Cristi Borcea a ocupat-o la Dinamo a fost cea de director de marketing, în 1995. Şi atunci, ca şi acum, Borcea era un prosper om de afaceri şi Cornel Dinu a încercat să-i exploateze această calitate.

Pe de altă parte, Cornel Dinu a încercat să-l transforme pe Cristi Borcea într-un om de afaceri elegant şi cu o cultură generală decentă. Fostul acţionar al lui Dinamo a povestit cum Dinu i-a cumpărat primele haine elegante, care purtau semnătura unor branduri importante.

Tot Cornel Dinu a încercat să-l înveţe şi câteva lucruri despre istoria Romei, într-o ”aventură” despre care Cristi Borcea spune că i-a provocat dureri fizice:

”Am venit prima dată ca director de marketing, mă luase 'nea Cornel Dinu. E direfenţă mare între mine şi 'nea Cornel Dinu. Eu mai am momente de rătăcire când mai citesc o carte-două, 'nea Cornel e constant.

Când am fost prima dată cu 'nea Cornel, în '95, în cantonament cu Dinamo, mă întreabă 'nea Cornel: ”câţi bani ai la tine?” Eu i-am zis că 20.000 de dolari. (Dinescu: Umblai cu cashul la tine?) Numai cu cashul. Dacă am fost gestionar de butelii, cu ce să umblu? ”Dă-mi 15.000 încoace”. Şi m-a luat şi m-a înjurat, ”ţăran”, dar s-a dus şi mi-a luat costume, ciorapi, pardesie. Eram îmbracat sport... 

'Nea Cornel m-a luat să-mi arate... Fontana di Trevi, ce ştiam eu atunci? La Roma mi-a explicat toată istoria, pe jos, îmi curgea sânge din picioare. 4-5 ore noaptea...”, a povestit Cristi Borcea la Prima TV, în cadrul emisiunii Poezie şi Delicateţuri.


 

Afla mai multe despre: cristi borcea 

viewscnt
Articole similare