Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal cât casa la Iaşi! Horia Sabo, ameninţat de primarul Iaşiului: "Nu suntem nici neam de beţivi, nici de hoţi, nici de rupţi în coate"

Scandal cât casa la Iaşi! Horia Sabo, ameninţat de primarul Iaşiului: "Nu suntem nici neam de beţivi, nici de hoţi, nici de rupţi în coate"

CSM Poli Iași

Comentarii

Mihai Chirica, primarul Iaşiului, a anunţat astăzi că îşi doreşte îndepărtarea investitorului Horia Sabo

Decizia trebuie luată săptămâna aceasta! Foarte clar şi foarte tranşant, într-o manieră publică şi fără niciun fel de ocolişuri. Sigur, nu toată lumea va fi mulţumită de decizii, unii vor spune că e albă, alţii că e neagră, dar până la urmă pe noi ne interesează culoarea clubului, care trebuie să rămână alb-albastru.

La meciul cu FCSB, înainte de a merge la tribuna A m-am dus la tribuna B şi am luat punctele de vedere ale celor care îşi plătesc an de an abonamentul la meci. După ce am luat pulsul, m-am întors la tribuna A şi am spus «asta e, oamenii văd lucrurile exact cum le văd şi eu, prin urmare mergem pe direcţia pe care ei ne-au propus-o». Aşadar, a venit momentul ca drumurile să se despartă, eu nu mai văd o formulă de convieţuire între tabăra susţinută de Adrian Ambrosie şi cea condusă de Horia Sabo

Nu suntem nici neam de beţivi, nici de hoţi, nici de rupţi în coate, nici alte jigniri pe care am avut ocazia să le aud. Sunt oameni mici şi de la oameni mici nu te poţi aştepta la fapte mari. E o concluzie pe care nu mai vreau să o completez cu nimic altceva”, a declarat primarul Mihai Chirica la Radio HIT.

Afla mai multe despre: iasiscandalhoria sabomihai chirica 

viewscnt
Articole similare