Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal după eliminarea din Conference League! Suporterii Universităţii Craiova au blocat autocarul. Jucătorii au fost ameninţaţi VIDEO

Scandal după eliminarea din Conference League! Suporterii Universităţii Craiova au blocat autocarul. Jucătorii au fost ameninţaţi VIDEO
Comentarii

Debutul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova a fost dezastruos. Echipa a fost eliminată ruşinos din turul secund preliminar Conference League, iar la final suporterii au apostrofat echipa.

Suporterii Universităţii Craiova, furioşi la finalul meciului cu Laci

Universitatea Craiova a fost eliminată, joi seară, de echipa albaneză Laci, în turul doi preliminar al Conference League. Manşa secundă disputată la Craiova s-a încheiat 0-0, iar echipa din Albania s-a calificat în runda următoare datorită victoriei din tur, scor 1-0.

Fanilor nu le-a picat bine a doua eliminarea consecutivă din Europa. În sezonul trecut, echipa antrenată atunci de Cristiano Bergodi a fost lăsată acasă de Lokomotivi Tbilisi.

La finalul meciului de pe "Ion Oblemenco", fanii s-au strâns în faţa stadionului şi au blocat, minute în şir, autocarul echipei. Suporterii s-au certat cu jandarmii, i-au înjurat şi au scandat împotriva jucătorilor, şi au alergat după autocar la plecarea acestuia din parcare. 

„Jucători de serie B, vă rupem picioarele” şi „Dacă fotbal nu jucaţi, de la Ştiinţa să plecaţi” au fost câteva dintre reproşurile şi ameninţările fanilor. 

Afla mai multe despre: universitatea craiovalaciconference league 

viewscnt
Articole similare