Experiențe împreună.
You are here:

Scandal după încheierea sezonului din Ligue 1! Un club contestă în instanţă retrogradarea în Ligue 2

Scandal după încheierea sezonului din Ligue 1! Un club contestă în instanţă retrogradarea în Ligue 2

Ligue 1

Comentarii

FC Toulouse a depus o plângere la tribunalul administrativ din Paris, pentru a contesta retrogradarea sa în Ligue 2, relatează Le Figaro.

“Dacă am luat decizia de a apela la instanţă pentru a ne câştiga drepturile, am făcut asta în primul rând pentru a se respecta echitatea sportivă deoarece mai erau în joc 30 de puncte şi mai ales pentru a mă opune deciziei pripite a preşedintelui federaţiei, Noel Le Graet”, a afirmat preşedintele clubului, Olivier Sadran, într-o scrisoare adresată partenerilor FC Toulouse.

Liga Profesionistă de Fotbal din Franţa, a anunţat oficial, la 30 aprilie, închiderea sezonului 2019/2020 al campionatului, iar echipa PSG, lider în clasament la momentul întreruperii, a devenit campioană, cu zece etape nedisputate din sezon. Au retrogradat Amiens şi Toulouse. Şi Amiens a contestat retrpogradarea în instanţă.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe