Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SCANDAL fără precedent | Ilie Năstase, nemilos cu guvernatorul BNR: "Isărescu mai are să-şi pună numele pe prezervative!"

SCANDAL fără precedent | Ilie Năstase, nemilos cu guvernatorul BNR: "Isărescu mai are să-şi pună numele pe prezervative!"

Tenis

Comentarii

După ce a declarat la TelekomSport că Simona Halep, Ion Ţiriac şi ceilalţi jucători de tenis care au protestat faţă de atitudinea BNR, de a nu rezolva problema Arenelor din Cotroceni, au fost daţi în judecată, Ilie Năstase continuă scandalul cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

"De ce nu iese domnul Isărescu să vorbească? Îl bagă pe domnul Suciu la înaintare. Domnule, ce om este ăsta (n.r. – Mugur Isărescu), care îşi pune numele pe sticle de vin? Mai are să şi-l pună pe prezervative. De ce nu vrea să rezolve problema arenelor de tenis, a stadionului din Cotroceni? El stă şi face bani şi speculaţii cu valută", a declarat Năstase pentru evz.ro.
 
Zilele trecute, Năstase declara pentru Telekom: "Domnul Isărescu, el aşa conduce banca, e ca şi afacerea de la mama lui de la Drăgăşani, ne-a dat în judecată şi ne cere un milion de euro mie, lui Ţiriac şi lui Halep, că am îndrăznit să îi cerem stadionul. Că noi vrem să-l vindem ca el sau să facem hoteluri pe acolo. Nu, vrem să jucăm tenis. Eu cu domnul Ţiriac mai avem puţin de trăit. Sper ca ceilalţi care rămân, Halep sau ce mai rămâne în urma noastră, o să se bată până o să câştige dreptul să joace acolo”.

Afla mai multe despre: scandalilie nastasesimona halepmugur isarescuprezervative 

viewscnt
Articole similare