Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal imens în handbal! Vasile Stângă atacă frontal federaţia: ”Trebuia să se organizeze într-un oraş neutru”

Scandal imens în handbal! Vasile Stângă atacă frontal federaţia: ”Trebuia să se organizeze într-un oraş neutru”

Handbal

Comentarii

Federaţia Română de Handbal a decis ca Final Four-ul Cupei României FAN Courier să se dispute la Constanţa, conform unei licitaţii făcute în acest sens.

În această fayă semifinală a competitiţiei sunt calificate echipele HC Dobrogea Sud Constanţa, Minaur Baia Mare, Poli Timişoara şi Steaua Bucureşti. Doar că alegerea locului de disputare a Final Four-ului a născut şi reacţii virulente din partea repreyentanţilor clubului Steaua.

Vasile Stângă, managerul general al roş albaştrilor, a fost cât se poate de direct atunci când s-a referit la decizia federa'iei de a organiza Final Four-ul la Constanţa.

"Nu este normal aşa. Echipa Constanţei este calificată în acest Final Four. Firesc ar fi fost ca această fază a competiţiei să se dispute într-un oraş neutru. Dar nu mai vreau să spun nimic pentru că şi aşa am fost amendat cu 1000 de lei pentru că mi-am  permis să comentez maniera de arbitraj a unor fluieraşi care au condus dezastruos anumite partide", a ţinut să precizeze Vasile Stângă pentru telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: vasile stangahandbalscandal 

viewscnt
Articole similare