Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal imens în Premier League! Lukaku vrea să dea în judecată clubul Everton! ”A primit un mesaj VOODOO si nu ne-am înţeles cu el”

Scandal imens în Premier League! Lukaku vrea să dea în judecată clubul Everton! ”A primit un mesaj VOODOO si nu ne-am înţeles cu el”

Manchester United

Comentarii

Atacantul belgian de origine congoleză Romelu Lukaku se gândeşte să-l dea în judecată pe proprietarul clubului Everton, Farhad Moshiri, care a afirmat că jucătorul a plecat ca urmare a primirii unui "mesaj voodoo".

Un reprezentant al jucătorului a afirmat că plecarea acestuia nu are nimic de-a face cu voodoo. "El nu are treabă cu această credinţă. Romelu este catolic şi voodoo nu face parte din viaţa lui. El pur şi simplu nu a avut încredere în Everton şi nici în proiectul lui Moshiri. Vom vedea acum ce se poate face împotriva celor de la Everton", a declarat reprezentantul jucătorului pentru BBC.

Atacantul belgian de origine congoleză Romelu Lukaku a părăsit Everton după ce un "mesaj voodoo" i-a transmis să meargă la Chelsea, a declarat principalul acţionar al grupării din Liverpool, Farhad Moshiri.

Moshiri a făcut această dezvăluire la o întâlnire a acţionarilor clubului Everton. Lukaku ar fi primit mesajul în timpul unui pelerinaj în Africa, în timpul negocierilor pentru o prelungire a contractului cu Everton.

"El a primit mesajul <voodoo> că trebuie să meargă la Chelsea. I-am oferit un contract mai bun decât Chelsea şi agentul său (n.r. - Mino Raiola) a venit să semneze înţelegerea", a spus Moshiri.

El a precizat că fotbalistul şi-a sunat mama, înainte de a anunţa că a primit mesajul ce îi spunea să meargă la Chelsea. Omul de afaceri iranian a mai afirmat că a pierdut două veri să-l convingă pe Lukaku să rămână la Everton.

Internaţionalul belgian nu a mai ajuns la Chelsea, ci la Manchester United, după ce şi-a petrecut vacanţa din vara trecută la Los Angeles, cu mijlocaşul de la United Paul Pogba.

"Problema era că mintea lui o luase razna. Nu voia să se mai întoarcă de la Los Angeles", a mai spus Moshiri.

Fotbalistul a semnat în vara anului 2017 un contract pe cinci ani cu Manchester United, care a achitat pentru el suma de 75 de milioane de lire sterline clubului Everton.

Afla mai multe despre: lukakuevertonunited 

viewscnt
Articole similare