Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal imens la Craiova! Fanii au luat "foc" şi sar la gâtul patronului Mihai Rotaru: "Nu-ţi bate joc de iubirea noastră!"

Scandal imens la Craiova! Fanii au luat "foc" şi sar la gâtul patronului Mihai Rotaru: "Nu-ţi bate joc de iubirea noastră!"galerie foto
Comentarii

Fotbalul românesc stă pe un butoi de pulbere, iar fanii îi constestă pe patroni. După ce ultraşii lui Dinamo i-au dus o cruce şi-o coroană lui Ionuţ Negoiţă, acum a venit rândul celor din Bănie să sară la gâtul lui Mihai Rotaru.

O parte din fani, din grupul "Gruppo Capitala" au emis un comunicat împotriva omului de afaceri, cerându-i să numească un antrenor principal cât mai rapid şi să renunţe la Corneliu Papură.
 
"Nu-ţi bate joc de iubirea noastră! Considerăm că Universitatea Craiova a ajuns într-un punct în care are nevoie de planuri măreţe ce se pot realiza doar cu oameni capabili pe banca tehnică. Cel care se află în continuare (spre stupefacţia noastră) pe acel post şi-a demonstrat incompetenţa în nenumărate rânduri. Un om care nu este pasionat de fotbal, un om care a dat greş cu zeci de jucători, un om cu CV mai slab decât orice antrenor din primele două ligi din România, nu are cum să fie alegerea potrivită. Dacă ai nevoie de yes-man îl poţi angaja personal. Dar nu poţi să păcăleşti suporterii Ştiinţei", spun suporterii.
 

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare